A hazai banki gyakorlatban egyedülálló felszereltségű és kialakítású bankfiókot nyitott az OTP Bank az Árkád Budapest bevásárlóközpontban. Az új innovációs fiókban olyan fejlesztéseket mutatnak be, amelyeket az ügyfélvisszajelzések alapján akár a teljes országos hálózatban is elérhetővé tehetnek a későbbiekben.


Innovatív, készpénzmentes, tabletekkel és okos ATM-ekkel felszerelt. Ezek a főbb ismérvei az OTP Bank legújabb egységének. Környezetvédelmi és hatékonysági okokból a hagyományos, papíralapú ügyintézést tabletekkel és aláírópadok alkalmazásával mérsékelik.

Az új bankfiókban azonban nem csak technológiai újításokkal találkozhatnak a pénzintézet ügyfelei; a berendezés tervezésekor szintén a gyorsabb és kényelmesebb kiszolgálást tartották szem előtt. Pultsorok helyett nyitott, ergonomikus helyiség várja a betérőket, mozgatható bútorokkal és átalakítható terekkel, felkészülve a közeljövőben a fiókba kerülő újdonságokra.

Már most elérhető fontosabb fejlesztések:

  • tabletek alkalmazása (a fióki prospektusokat ezeken jelenítik meg, az eszköz a papír alapú sorszámhúzást is kiváltja)
  • tanácsadói kiszolgálás modern mobil eszközökkel
  • a Direkt-ponton az ügyfelek beléphetnek az internetbankba, megismerkedhetnek a korszerű online bankolás lehetőségeivel
  • videóbankolási megoldás igénybe vételére is lehetőség van
  • aláírópad, a papírfelhasználás csökkentése érdekében
  • okos ATM

Az Innovációs Fiók 2018. november 21-től várja az OTP Bank meglévő és jövőbeni ügyfeleit.