Fóton nyílt meg az OTP Bank legújabb bankfiókja

Publikálva: 2023. október 26. innováció, fejlesztések, bankfiók

Tanácsadói szemléletű, akadálymentesített és teljes körű kiszolgálást biztosító fiókkal bővült az OTP Bank fiókhálózata. A hitelintézet ügyfeleinek száma dinamikusan növekszik a régióban, számukra teszi lehetővé az OTP Bank az egyszerű és kényelmes személyes pénzügyi tanácsadást és az ügyintézést. Az új, digitális eszközökkel felszerelt fiókban lakossági és vállalati szolgáltatások is elérhetőek.

Ünnepélyes megnyitó keretén belül adta át 2023. október 24-én legújabb bankfiókját az OTP Bank Fóton, a Móricz Zsigmond utca 23/A szám alatt. Erre azért is volt nagy igény, mert a város központjában a hitelintézet eddig még nem volt jelen, a pénzügyi szolgáltatások biztosítása egy város és a térség életében ugyanakkor kulcsfontosságú mind a lakosság, mind az adott területen működő vállalkozások számára. A nyitással a Fóton és a környékén elérhető egyetlen OTP bankfiók az itt élő ügyfelek számára ad lehetőséget pénzügyeik személyes intézésére.

A tanácsadói szemléletű bankfiókban lakossági és vállalati szolgáltatások egyaránt elérhetőek, így a forint számlavezetés mellett devizaszámla kezeléssel, megtakarításokkal, befektetésekkel, lakáshitelezéssel és vállalkozói tevékenységekkel kapcsolatos ügyeket is intézhetnek az ügyfelek.

A fiók kialakítása során fontos szempont volt a gyors és kényelmes ügyintézés elősegítése. Ennek érdekében a bank új arculatát tükröző, 120m 2-es fiókban olyan modern, ügyfélélményt fokozó digitális eszközökkel találkozhatnak az ügyfelek, mint a digitális ügyfélhívó rendszer, böngésző tabletek, melyeken keresztül az ügyfelek megismerhetik a bank digitális felületeit, tartalmait, csatornáit vagy épp a 24 órás zóna, benne ki- és befizetésre is alkalmas okos ATM-ekkel. Az összetettebb, komolyabb pénzügyi döntésekkel kapcsolatos tanácsadáshoz és ügyintézéshez a fiókon belül jól elkülönülő tereket alakított ki a hitelintézet, biztosítva ezzel is a gyors, diszkrét és személyre szabott ügyintézést. Az akadálymentesített fiókban a mozgáskorlátozottak és látássérültek is egyszerűen intézhetik pénzügyeiket.

A fóti fiókot négyen nyitották meg: Dr. Tuzson Bence igazságügyminiszter - aki egyben a város országgyűlési képviselője, Dr. Vass György polgármester, Galovics Gábor, az OTP Bank Budapesti Régióvezetője és Becsei András az OTP Bank vezérigazgató-helyettese.

Fóton nyílt meg az OTP Bank legújabb bankfiókja
Fóton nyílt meg az OTP Bank legújabb bankfiókja
Fóton nyílt meg az OTP Bank legújabb bankfiókja
Fóton nyílt meg az OTP Bank legújabb bankfiókja

„Az OTP Bankra jellemző a folyamatos megújulás és fejlődés. Ez érvényes a bankfiókjainkra is. Folyamatosan vizsgáljuk az ügyféligényeket és törekszünk arra, hogy minél színvonalasabb és az ügyfeleink elégedettségét növelő kiszolgálást nyújtsunk. Ennek eredménye az új bankfiók megnyitása is Fóton, ezzel a negyedik új fiók nyílt meg Nagykanizsa, az Etele Plaza és a debreceni Auchan után az elmúlt egy évben. Emellett évente közel 30 fiók felújítására is sor kerül. Az erős fiókhálózat stratégiai fontosságú az OTP Bank életében, bankfiókjainkban a személyes kiszolgálás és a digitalizáció együtt van jelen. Arra törekszünk, hogy modern eszközökkel ellátott, ügyfélbarát fiókokkal, felkészült, szakértő munkatársainkkal, korszerű informatikai fejlesztéseinkkel és személyre szabható banki megoldásainkkal, tanácsainkkal támogassuk ügyfeleinket céljaik megvalósításában" – mondta az ünnepi megnyitón Becsei András az OTP Bank vezérigazgató-helyettese, aki havi egy munkanapját bankfióki ügyintézőként tölti.

„Mostanában ritkán hallani arról, hogy bankfiók nyílik meg, mivel a bankok napjainkban a mobiltelefonunkba költöznek. Különösen nagy öröm, hogy egy ilyen fiókot itt megnyithatunk, hiszen fontos az online világ, de a személyes találkozások még fontosabbak. Komoly eredmény, hogy a fóti ügyfelek élményszerűen vehetik igénybe a banki szolgáltatásokat. Fót az ország legyorsabban fejlődő régiójának a része, bár néhány évvel ezelőtt a város lemaradt a környék településeihez képest, amelyeket pár éve rakétaként ér utol. Ez egy összefogás eredménye, amihez kell egy jó önkormányzat, egy jó polgármester és a fóti lakosság. Ha van kezdeményezés, akarat, akkor ehhez az országgyűlési képviselő is oda tud állni, aki főleg akkor segíthet sokat, ha megvannak az elképzelések. Ennek az összefogásnak az eredménye a mai hivatalos megnyitó, amely által a szolgáltatások palettája bővül a városban” - mondta el Tuzson Bence országgyűlési képviselő, igazságügyi miniszter, aki a bankfiók vezetőinek azt kívánta, találják meg a számításaikat, a fótiaknak pedig azt, hogy élvezzék a szolgáltatásokat, amit egy magyar bank nyújthat.

A hitelintézet szakképzett munkatársai hétköznaponként várják az ügyfeleket a fóti fiókban: hétfőn 8:00 és 17:00 között, keddtől péntekig pedig 8:00 és 15:00 között.

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.