Fókuszban a megtakarítások: hallgassa meg új podcastunkat

Publikálva: 2021. július 7. megtakarítás

Tücsök vagy inkább hangya? Ön hogyan készül a jövőre? Elindult az OTP Bank Podcast: a sorozat első epizódja megtakarításokról szól. Hallgasson bennünket!

Újraindult a gazdaság, ám a korlátozások időszakában az elmúlt évben óriási megtakarítások halmozódtak fel azokban a háztartásokban, amelyeket nem érintettek negatívan a járvány következményei. Látszik-e már, hogy mennyire bánnak ezzel az összeggel tudatosan az érintettek? Mit mutatnak a kutatások, mire gyűjtünk leginkább? Melyek a legnépszerűbb megtakarítási célok a magyarok körében? Ha pedig úgy döntünk, hogy most vágunk bele abba, hogy havonta félretegyünk akár egy kisebb összeget, de nem szeretnénk ezzel külön foglalkozni minden hónapban, akkor mi a megoldás, milyen utat válasszunk? – többek között ezekre a kérdésekre ad választ Nyitrai Győző, az OTP Bank Retail Megtakarítási Igazgatóság vezetője, az OTP Bank podcastjának első epizódjában, az bank SoundCloud csatornáján.

Az OTP Bank Podcast első epizódját a következő linken hallgathatja meg:
https://soundcloud.com/user-833739431/hogyan-hatott-az-ujranyitas-a-lakossagnal-felhalmozodott-megtakaritasokra

Hallgasson bennünket! Töltse le telefonjára a Soundcloud alkalmazást, iratkozzon fel az OTP Bank csatornájára, így bármilyen új tartalom jelenik meg, arról értesítést kap. Csatlakozzon Ön is!

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.