Az OTP Bank lett az ország legjobb bankja

Publikálva: 2020. július 20. elismerések

Az OTP Bank nyerte el a „Magyarország legjobb bankja” díjat a Euromoney Kiválósági Díj 2020 versenyében (Awards for Excellence 2020). A bankcsoport montenegrói és albán leánybankja szintén a legjobb bank lett országukban.

A nemzetközi pénzügyi folyóirat 1992 óta rendszeresen, minden évben értékeli a különböző régiók, országok pénzügyi piaci szereplőit, és a kimagasló teljesítményt az év legjobbja díjjal ismeri el. A nyerteseket idén 100 országból, közel 1000 bank pályázatából választották ki világszerte, a meghatározó pénzügyi mutatók és teljesítmény, a szolgáltatásfejlesztés, valamint az innovációs tevékenység alapján. A döntési folyamat során figyelembe veszik a méretet, a tevékenységi kört, a nyereségességet, de értékelik a növekedésre való képességet és a versenytársakkal összehasonított relatív teljesítményt is, valamint azt, hogy a bank elsősorban digitális termék- és szolgáltatásfejlesztéseivel sikeresen alkalmazkodott-e a változó ügyféligényekhez és piaci elvárásokhoz.

Az Euromoney értékelésében hangsúlyozta az OTP Bank kiváló eredménytermelő képességét, eredményes organikus és akvizíciós növekedési stratégiáját, illetve bankkonszolidációs szerepét a közép-kelet-európai régióban, valamintelkötelezettségét a digitális szolgáltatásfejlesztésre, az innovációra és az ügyfél-központú megközelítésre, amelyben az egyik legkiemelkedőbb a magyar mellett a bank – szintén díjazott – montenegrói és albán regionális piacain is.

Az OTP Bank két leánybankja, a montenegrói CKB Bank, illetve az albán OTP Bank Albánia is megkapta a legjobb banknak járó díjat az Euromoney-tól, elnyerve az Euromoney Awards for Excellence 2020: Montenegro’s Best Bank, illetve az Euromoney Awards for Excellence 2020: Albania’s Best Bank díjakat is, bizonyítva, hogy a bankcsoport nemcsak itthon, de leánybankjain keresztül a közép-kelet-európai régióban is biztosítja ügyfelei számára a legmagasabb szintű szolgáltatást, innovációt és szakértelmet.

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.