Elismerések az OTP Bank munkáltatói márkájának

Publikálva: 2021. szeptember 20. employer branding, elismerések

Az OTP Bank munkáltatói márkája több különböző elismerésben is részesült az utóbbi időben. A bank elnyerte az idei Employer Branding Awardot a nagyvállalati Employer Branding kampány COVID kategóriában, a Zyntern fiatalokat megszólító kutatása szerint pedig a pályakezdők számára az egyik legvonzóbb munkahely lett.

Hatodik alkalommal adták át az Employer Branding Award díjait a 30 éves Magyar PR Szövetség védnöksége alatt. Az online esemény keretében összesen 19 elismerést osztottak ki, amelyet egy 15 tagú független szakmai zsűri ítélt oda a pályázóknak.

A koronavírus okozta gazdasági és társadalmi kihívások közepette még fontosabbá vált a munkáltatói márkák szerepe, hiszen a stabilitás kimagasló értékké vált, így a meglévő és jövendőbeli munkavállalók szemében is kiemelt jelentőségű, hogy erősnek és megbízhatónak ítéljék meg a vállalatot, ahol szakmai jövőjüket elképzelik. Éppen ezért ezúttal külön is díjazták a koronavírus járvány okozta helyzetre adott legjobb munkáltatói megoldásokat.

A nagyvállalati Employer Branding kampány COVID kategóriában az OTP Bank nyerte el az arany minősítést a „HR aktivitások és belső kommunikáció járvány idején az OTP Bankban” című pályázatával.

A Zyntern.com piacvezető hazai állásportál immár negyedik alkalommal végzett országos kutatást, amelynek fókuszában ezúttal a fiatalok munkaerőpiaci preferenciáinak vizsgálata állt.

A kutatás kérdései többek között kitértek a fiatalok munkahelyválasztási tényezőire, hosszútávú terveire, pályakezdő fizetési igényükre és a legvonzóbb munkaadókra. A válaszokból az derült ki, hogy a fiatalok a pozitív munkahelyi légkört, a nyitott, támogató vezetőket és a cégen belüli előrelépési lehetőségeket tartják a legfontosabb szempontoknak.

A kutatásban részt vett közel 5000 fiatal visszajelzése alapján az OTP Bank lett a negyedik legvonzóbb munkahely.

Negyedik legvonzóbb munkahely

Az összesített eredményeken túl a kutatásból az is kiolvasható, hogy mely cégek a legnépszerűbbek egy adott szakterületen tevékenykedők számára. A gazdaság területén az OTP Bank az első helyre került , a bölcsészettudományi terület – igen változatos iparágakat felvonultató – listáján pedig a harmadik lett.

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.