Az OTP már folyósította az első Babaváró támogatásokat

Publikálva: 2019. július 1. személyi kölcsön

Nem sokkal a július 1-i indulás után az OTP Bank már több ügyfelének is folyósította a szabadon felhasználható Babaváró támogatást. Az első igénylések Veszprém és Zala megyéből érkeztek. Az igénylők 30 év körüliek, és mindkét esetben a maximálisan igényelhető, 10 millió forintot folyósította a hitelintézet.

Érdemes az OTP Bank honlapján előre tájékozódni. A honlapon található kalkulátor segítségével az érdeklődők kiszámolhatják a havonta fizetendő törlesztőrészletet, de egy kérdőív segítségével a jogosultságukat is ellenőrizhetik.

Az OTP Bank felhívja az érdeklődők figyelmét, hogy már az igényléskor hozzák magukkal a Babaváró támogatáshoz szükséges társadalombiztosítási jogviszonyról szóló hatósági bizonyítványt, amelyet az illetékes megyeszékhelyen működő egészségbiztosítási pénztári feladatkörben eljáró járási hivatalok adnak ki. Ha a hatósági bizonyítvány nem áll rendelkezésre, akkor a termékről csak tájékoztatást tudnak nyújtani a fiókokban.

Az első két folyósítás Veszprém, illetve Zala megyében történt és az elérhető maximális, 10 millió forintos összeget kapták meg a harminc év körüli házaspárok. A papírtakarékos ügyintézést könnyítette, hogy az ügyfelek szerződéseiket digitális aláírópadon hagyhatták jóvá.

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.