Az OTP Csoport Szerbiába is elhozta az Apple Pay-t

Publikálva: 2020. július 28. innováció

Mostantól az OTP Csoport szerb leánybankjának, az OTP banka ügyfelei is nyugodtan otthon hagyhatják a pénztárcájukat és a bankkártyájukat. A tavaly májusi magyarországi bevezetés után az OTP banka ügyfelei is egyszerűen és biztonságosan fizethetnek az Apple készülékeikkel az üzletekben, vagy akár online az Apple Pay szolgáltatásnak köszönhetően.

Az Apple Pay segítségével az OTP banka ügyfelei minden olyan üzletben fizethetnek az Apple készülékükbe digitalizált bankkártyáikkal, ahol az érintéses fizetésre lehetőség van. Az ügyfeleknek ehhez nem kell mást tenniük, mint néhány lépésben digitalizálni a bankkártyáikat az Apple Walletben. A szolgáltatás elérhető az iPhone-okon kívül az iPad, az Apple Watch és a Mac készülékeken is.

Az Apple Pay Szerbiában


Minden tranzakció egyszerűen, a Touch ID, a Face ID, vagy a jelkód segítségével végezhető el. Az Apple Pay-jel a fizetés nemcsak gyors, de biztonságos is, mivel fizetéskor a kártyaadatokat sem a mobileszköz, sem az Apple szervere nem tárolja. Ehelyett egy egyedi azonosítót rendel hozzá a szoftver a tranzakcióhoz, és titkosítva ezt tárolja a készülék biztonsági moduljában. Minden tranzakcióhoz egyedi, alkalmanként változó biztonsági kód tartozik. A vásárlások összegéről értesítést kapnak az ügyfelek, illetve ez esetben is működik a Kártyakontroll SMS-szolgáltatás is.

A fizetésre ráadásul nemcsak a kasszáknál, hanem online, az Apple Pay-t elfogadó applikációk, vagy a Safari böngészőben megnyitott webshopok felületén is lehetőség van. A szolgáltatás leegyszerűsíti az online vásárlás folyamatát, nincs szükség a kártyaadatok manuális kitöltésére, és lehetőséget ad a szállítási és számlázási információk egyszerűbb megadására is.

Az alkalmazás itthon is rendkívül népszerű: mostanra az iOS-es SmartBank-felhasználók közel 2/3-a digitalizálta a bankkártyáját valamely Apple készülékén.

Az Apple Pay szolgáltatással kapcsolatban további információ a https://otpmindennap.hu/applepay és a http://www.apple.com/hu/apple-pay oldalon olvasható.

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.