Fennakadások az Amerikai Egyesült Államokba küldött sms üzeneteknél

Publikálva: 2022. augusztus 2. közérdekű tájékoztatás

Frissítés!

Az OTP Bank, valamint az érintett hazai és tengerentúli partnerek szakértői közös fellépésének eredményeként a probléma elhárult, zavartalan a bank által küldött sms-ek kézbesítése.

Ha még nem állította be a mobileszközzel történő hitelesítést, továbbra is ajánljuk, hogy az alábbi hivatkozás segítségével kösse meg Digitális Szerződését és regisztrálja mobil készülékét, hogy sms helyett már QR kód vagy Push üzenet segítségével intézhesse pénzügyeit.

2022. június 22.

Az elmúlt időszakban több panasz is érkezett az OTP Bankhoz arról, hogy a hitelesítő és kontroll sms-eket nem kapják meg az Egyesült Államokban tartózkodó ügyfeleink.

A telefonszolgáltatók bevonásával haladéktalanul megvizsgáltuk a rendszerek működését. Megállapítottuk, hogy az USA területén regisztrált hívószámok (+1 előhívó) esetében az OTP Banktól és a hazai szolgáltatótól független okok miatt nem érkeztek eddig meg a kiküldött üzenetek.

Az OTP Bank és az érintett hazai és tengerentúli partnerek szakértői közösen dolgoznak a probléma megoldásán. A munka eredményéről beszámolunk.

Ha az Amerikai Egyesült Államokban regisztrált szolgáltató hívószámára küldött sms üzenettel lép be az internetbankba, kérjük, hogy a probléma megoldásáig válassza a mobileszköz alapú bejelentkezési lehetőségeket: a QR kód és Push notification bejelentkezést és tranzakciós jóváhagyást.

Ha még nem állította be a mobileszközzel történő hitelesítést, kérjük, hivatkozásunk segítségével kösse meg Digitális Szerződését és regisztrálja mobil készülékét, hogy sms helyett már QR kód vagy Push üzenet segítségével intézhesse pénzügyeit.

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.