Vállalkozói hitel igénylése, meghosszabbítása vagy felülvizsgálata során az OTP Bank különböző dokumentumok benyújtását kéri Öntől, illetve vállalkozásától.

Hogyan működik?

 1. E-dokumentumok előkészítése

  A honlapon a hitel ügyintézéshez kapcsolódóan a következő típusú dokumentumokat töltheti fel:

  • e-Szigno aláírás hitelesítő programmal az elektronikus cégeljárásban keletkezett, vagy cégbírósági nyilvántartásból lekért, készített .es3 és .et3 kiterjesztésű elektronikus okiratokat, dokumentumokat, vagy
  • NAV vagy más hatóság által elektronikusan aláírt .pdf

  Ha Ön a Netlock Kft. Mokka programjával aláírt - .dosszié kiterjesztésű - elektronikus dokumentummal rendelkezik, kérjük azt a cegdokumentumok@otpbank.hu címre jutassa el.

 2. Feltöltés

  A feltöltés során automatikus ellenőrzés történik az elektronikus aláírás formátumára, illetve annak sértetlenségére. Feltölthető dokumentumok

  • Hitel ügyintézéshez

   - NAV igazolás
   - Támogatói okirat vagy határozat
   - E-közigazgatási dokumentum
   - Egyéb dokumentum
  • Elektronikus számla

  Az azonos ügylethez kapcsolódó dokumentumok feltöltése a honlapon egyszerre, vagy akár több alkalommal is lehetséges, utóbbi esetben az első feltöltéskor kapott azonosító szám megadásával lehet összekapcsolni a később feltöltött dokumentumokat.

 3. Bankfióki ügyintézés

  A sikeres feltöltést követően megjelenített, illetve e-mailben is megküldött azonosító szám birtokában keresheti fel érdemi ügyintézés céljából a bankszámlát vezető bankfiókot.

  Dokumentum feltöltése