Ikonikus szobor a The Banker Magazin díja

Publikálva: 2023. március 16. elismerések

A Financial Times pénzpiaci kiadványa, a The Banker magazin a közelmúltban több kategóriában is díjazta az OTP Csoportot.

BANK OF THE YEAR 2022 díj


Az OTP Csoport stratégiai célja a szolgáltatások mind teljesebb digitalizációja, folyamatos fejlesztése, a fenntarthatósági szempontok érvényesítése. Ezeknek a céloknak és a már elért eredményeknek fontos szerepe volt a zsűri döntésében.

Az év bankja címet, valamint a kelet-közép-európai régió legjobb bankja elismerést is az OTP Bank érdemelte ki a szakmai zsűritől.

Az OTP Csoport tagjai közül még négyen vehették át a legjobb banknak járó elismerést: az albán, a bolgár, a szerb és a szlovén leánybankok.

A The Banker díjai kapcsán Wolf László vezérigazgató-helyettes, az OTP Bank Kereskedelmi Banki Divíziójának vezetője elmondta: „Nem volt kihívásoktól mentes az elmúlt időszak, de azt gondolom, hogy erősebben kerültünk ki belőle. A körülmények gyakori változása ismét tesztelte a banki működés rugalmasságát. A digitális fejlesztések, a fenntarthatósági és növekedési célok mellett az OTP Csoport törekszik arra is, hogy a hagyományos banki szolgáltatásokon túl is aktivizálódjon, így már az egészségügy és az ingatlankínálati ökoszisztémák területén is jelen van.”

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.