Befektetések

Az önkormányzatok szabad pénzeszközeik elhelyezésére többféle, a különböző igényekhez igazodó rugalmas feltételű befektetési forma közül választhatnak.

Számlavezetés

Betételhelyezés

Szabad forrásaikat elhelyezhetik bankunknál lekötött betétként.
Részletek 

Értékpapír ügyletek

Ha az Önök önkormányzata az OTP Banknál szeretné értékpapírügyleteit lebonyolítani, mindenképpen szükséges a banknál összevont értékpapírszámlával rendelkeznie.
Részletek


További információk

Elemzési központ

Rendszeres elemzéseinkből megismerheti az aktuális és a várható gazdasági és piaci folyamatokat, melyek segítségére lehetnek megtakarításaival kapcsolatos döntéseiben.
Részletek

MiFID ügyféltájékoztató

A pénzügyi eszközök piacairól szóló EU irányelv ("Markets in Financial Instruments"; rövidítve: MiFID) előírásai alapján a 2007. évi CXXXVIII. törvény a befektetési vállalkozásokat és az árutőzsdei szolgáltatókat, valamint az általuk végezhető tevékenységeket szabályozza.
Részletek

A jogszabályi háttér biztosítja a pénzügyi eszközökkel kapcsolatos részletes tájékoztatást, átláthatóvá teszi a befektetési vállalkozások működését és az ügyletek végrehajtását, megkönnyítve ezáltal az ügyfelek eligazodását a pénzügyi világ útvesztőiben.

Közzététel

Az alábbi honlapokon, valamint az adott értékpapír kibocsátójának honlapján keresztül tájékozódhat az egyes értékpapírokkal kapcsolatos nyilvános információkról:


Hirdetmények, Üzletszabályzatok