Ha szeretné minimálisra csökkenteni befektetésének kockázatát, ajánljuk, hogy magyar állampapírokba fektesse szabad pénzeszközeit.

Magyar Állampapírok másodlagos forgalmazása

Az OTP Bank valamennyi értékpapír-forgalmazó fiókjában folytat másodlagos állampapír-adásvételt.

Az árfolyamlista megtekinthető valamennyi forgalmazó fiókban, az ügyféltérben. A lista nettó árfolyamot és felhalmozott kamatot tartalmaz, a kettő együttes értékét kell megfizetni az adott értékpapír adás-vételkor. A listán feltüntetett felhalmozott kamat tulajdonképpen nem más, mint az adott állampapír megállapított éves kamatának az az arányos része, amely a kibocsátástól vagy a legutolsó kamatfizetéstől a feltüntetés napjáig eltelt időre jut.

Külön árfolyamot állapítunk meg a 10 000 000 Ft névérték alatti és külön a 10 000 000 Ft feletti ügyletekre. 100 millió Ft névértéken felüli adás-vétel esetén bankunk egyedi árfolyamot képezhet az Ön számára.

Az állampapírok között különböző lejáratúak találhatók és választhatók. Kínálatunkban pár hónapos lejáratú diszkont kincstárjegy, kamatozó kincstárjegy, valamint akár többéves lejáratú államkötvény is szerepel.

Kapcsolatfelvétel

Keresse vállalati tanácsadó kollégáinkat!

Kérjük, a konstrukcióval kapcsolatos további kérdéseivel keresse fel az OTP Bank legközelebbi Vállalati Business Centrumában dolgozó vállalati tanácsadó kollégáinkat!

Hirdetmények és üzletszabályzatok

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.