OTP PRIME Ingatlanbefektetési Alap

Az Alap célja

Az OTP PRIME Ingatlanbefektetési Alap célja, hogy exkluzív, A+ kategóriás, magas bérbeadottsággal rendelkező hazai irodaházak hozamát elérhetővé tegye a hosszabb távon gondolkodó, egyedi lehetőségeket kereső, vagyonosabb befektetők számára. Az alap magas ingatlanfeltöltöttséggel kíván működni és 10 millió forint minimális befektetési korláttal elérhető a befektetők számára.


Az alap jellemző befektetései

 

Az OTP PRIME Ingatlanbefektetési Alap elsősorban hazai, A+ kategóriás, magas bérbeadottsággal rendelkező, magas minőségű irodaházakba kíván közvetlenül befektetni.


Kinek ajánljuk?

 

Az OTP PRIME Ingatlanbefektetési Alapot a jelentős vagyonnal rendelkező, hosszabb távra tervező, közepes kockázatvállalási hajlandóságú ügyfelek részére ajánljuk. Tekintve, hogy az alap magas ingatlanfeltöltöttséggel és tőkeáttétel alkalmazásával kívánja hozamát maximalizálni, magasabb, minimum 10 millió forintos belépési korláttal vásárolhatók a befektetési jegyei és legalább 3-6 éves befektetési időtávon javasolt tartani.

Ajánlott befektetési időtáv: 3-6 év

Kockázat: közepesen alacsony


OTP PRIME Ingatlanbefektetési Alap

Az Alap múltbeli teljesítménye

 

Ez a diagram az alap teljesítményét az indulásától számított évek veszteségének vagy nyereségének százalékos arányaként mutatja.

Az Alap létrehozásának éve: 2017
A diagram az Alap magyar forintban elért hozamait tartalmazza.
A számításkor az Alapkezelő figyelembe vette az Alapot terhelő költségeket és díjakat, nem vette figyelembe a vételi és visszaváltási jutalékokat.
Az Alap múltbeli teljesítménye nem jelent garanciát a jövőbeni teljesítményre.
A múltbeli teljesítmény nem megbízható mutatója a jövőbeli teljesítménynek. A piacok a jövőben nagyon eltérő módon alakulhatnak. Segíthet Önnek annak értékelésében, hogy a múltban hogyan kezelték az alapot.
*A 2017-es hozam az Alap indulásától (2017.01.20) számított hozamot tükrözi.


Alapkezelő Klasszis 2024

 

Az OTP PRIME Ingatlanbefektetési Alap II. helyezést érte el a Privátbankár.hu Klasszis 2024 díjátadón.