Forgalmazási helyek

Fiókhálózati forgalmazás


Az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt. által kezelt alapok befektetési jegyeit Ön országszerte az OTP Bank értékpapír-forgalmazást végző fiókjaiban vásárolhatja meg és válthatja vissza. A lenti Fiókkereső segítségével könnyen megtalálhatja az Önhöz legközelebb eső befektetési jegy forgalmazásban részt vevő bankfiókot.

Fiókkereső
Az OTP Bank fiókok elérhetőségei,
szolgáltatásai és nyitva tartási idejeForgalmazás az OTPdirekt telefonos ügyintézői és internetes szolgáltatás igénybe vételével


Az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt. által kezelt alapok befektetési jegyeinek adásvétele Elektronikus Szolgáltatási Szerződés megkötését követően a nap 24 órájában az OTPdirekt telefonos ügyintézői szolgáltatásán keresztül (tone üzemmódú telefonról a 4-es menüpontban) a 3-666-666, 06-40-366-666, 06/20/30/70-366-6666 számon, és az OTPdirekt internetes szolgáltatás on keresztül is bonyolítható.

Az OTPdirekten keresztül a hét minden banki munkanapján 7.45 és 17.00 között leadott adásvételi megbízások még a megbízás napján teljesülnek, az ezt követő ügyletek elszámolása a megbízást követő első banki munkanapon történik.