OTP Euró Ingatlan Alapba Fektető Alap

Az Alap célja

Az OTP Euró Ingatlan Alapba Fektető Alap célja, hogy az Euró devizában megtakarító befektetők számára lehetőséget biztosítson a hazai kereskedelmi ingatlanpiac teljesítményéből az OTP Ingatlanalapon keresztül, a forint árfolyamkockázatától mentesen, legalább 1-2 éves ajánlott befektetési időtávon.


Az alap jellemző befektetései

 

Az OTP Euró Ingatlan Alapba Fektető Alap kizárólag az OTP Ingatlanbefektetési Alap befektetési jegyeibe fektet be, elsődleges célja ezen ingatlanalap teljesítményének leképezése Euró devizanemben. A forint árfolyamkockázatának kiküszöbölését EUR/HUF fedezeti deviza ügyletekkel biztosítja.


Kinek ajánljuk?

 

Az OTP Euró Ingatlan Alapba Fektető Alapot az Euró devizanemben megtakarítók számára hoztuk létre. Azon befektetők, akik Euró pénzeszközökkel rendelkeznek és szeretnének a hazai, kereskedelmi ingatlanpiac teljesítményéből részesedni úgy, hogy közben a megtakarításaik egy részét vagy egészét függetleníteni kívánják a forint árfolyamkockázatától ideális befektetési lehetőséget nyújt az alap.

Ajánlott befektetési időtáv: 1-2 év

Kockázat: alacsony


A 2017-es évben újabb, exkluzív, közvetlenül hazai ingatlanokba fektető alappal bővült a termékkínálat az OTP PRIME Ingatlanbefektetési Alappal, mely A+ kategóriás irodaházak hozamát kívánja elérhetővé tenni a hosszabb távon gondolkodó, egyedi lehetőségeket kereső, vagyonosabb befektetők számára