Jognyilatkozat

Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat!

A honlap (a www.otpingatlanalap.hu szerveren elérhető internet szolgáltatás) vagy bármely oldala megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg weboldalainkat!

Szerzői jog

Az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt. (a továbbiakban: Alapkezelő) weboldalai, az azon található minden képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt állnak, azok bármilyen formában történő felhasználása a személyes használatot meghaladó mértékben kizárólag az Alapkezelő kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

Információk

Az Alapkezelő weboldalain megjelenő információk, adatok, feltételek kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért az Alapkezelő felelősséget nem vállal. Az Alapkezelő nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

A személyes adatok védelme

Az Alapkezelő bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendeletében  (Általános Adatvédelmi Rendelet, „GDPR”) foglaltaknak megfelelően kezel, az Általános adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatóban rögzítettek szerint.