A vállalat írásbeli megbízása alapján devizaszámlája devizanemében kerülhet sor lekötött betét elhelyezésére.

Milyen fix kamatozású betétek közül válaszhat?

Bankunk többféle fix kamatozású betételhelyezési lehetőséget kínál cége igényeihez igazodva. Fix kamatozás esetén a betét kamatlába a futamidő alatt nem változik.

A betét elhelyezésekor 1, 3, 6 vagy 12 hónapban, illetve 100.000 EUR-nak megfelelő vagy azt meghaladó összegű betét esetén akár 7, 14 vagy 21 napban is meghatározhatja a lekötés futamidejét és dönthet a betét lekötésének módjáról is:

  • Egyszeri betétlekötés esetén a betét lejáratát követően a tőkét jóváírjuk azon a számlán, amelyről a betételhelyezést kezdeményezte, míg a kamat összege azon a számlán kerül jóváírásra, amelyről a betételhelyezés történt, vagy amely számla erre a célra a megbízáson megjelölésre került.
  • Folyamatos betétlekötésnél a betét fordulónapján a tőkeösszeget a fordulónapon érvényes betétlekötési feltételek és kamatláb mellett az eredeti futamidőre ismételten lekötjük, az esedékes kamatot pedig jóváírjuk azon a számlán, amelyikre azt a betét lekötésekor kérte.
  • Tőkésedő folyamatos betétlekötésnél a betét fordulónapján az esedékes kamattal megnövelt tőkeösszeget a fordulónapon érvényes betétlekötési feltételek és kamatláb mellett az eredeti futamidőre ismételten lekötjük.

Kapcsolatfelvétel

Keresse vállalati tanácsadó kollégáinkat

Kérjük, a konstrukcióval kapcsolatos további kérdéseivel keresse fel az OTP Bank legközelebbi Vállalati Business Centrumában dolgozó vállalati tanácsadó kollégáinkat!

Hirdetmények és üzletszabályzatok

A hatályos hirdetményeket és üzletszabályzatokat, valamint az OTP Bank Általános Üzletszabályzatát a linkekre kattintva tekintheti meg.

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.