Ha sokoldalú és igényeihez alkalmazkodó szolgáltatásokat szeretne, az OTP Bankra nyugodtan rábízhatja vállalkozói bankszámlájának vezetését, akár forintban, akár devizában.

Az OTP Bank USD, EUR, CHF, GBP, CAD, SEK, JPY, BGN, RUB, RON, HRK, RSD, AUD, CZK, PLN, NOK, TRY, CNY, DKK, ZAR, MXN, UAH és NZD (TRY, ZAR, MXN, UAH, NZD és CNY esetén valutaforgalmazás nem lehetséges) devizákban vezeti vállalati ügyfeleinek devizaszámláit.

Számlanyitás

Bankunk a pénzforgalomra vonatkozó hatályos jogszabályok figyelembevételével, valamint a vállalat, szervezet tevékenységének létesítését (alapítását vagy működésének engedélyezését) és nyilvántartásba vételét igazoló okmányok alapján nyitja meg a vállalkozói forintszámlát.

Hitelesített elektronikus bankszámlakivonat

Igényeljen most hitelesített elektronikus bankszámlakivonatot, amelyet az OTP Bank a közép- és nagyvállalati ügyfelei számára biztosít a forintban és a devizában vezetett bankszámlák forgalmáról!?


Üzleti kártyák

Üzleti bankkártyáink magas színvonalú szolgáltatást nyújtva teszik lehetővé, hogy cége bárhol a világon kényelmesen és biztonságosan pénzhez juthasson és fizethessen.

Cash-Management

Biztos és kényelmes megoldás a vállalati pénzforgalom megszervezésére.

Hirdetmények és üzletszabályzatok

A hatályos hirdetményeket és üzletszabályzatokat, valamint az OTP Bank Általános Üzletszabályzatát a linkekre kattintva tekintheti meg.

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.