Az OTP Bank segítséget nyújt azoknak a cégeknek, amelyek uniós pályázatokon forrásokat pályáznak. A banki támogatás kiterjed a pályázatkészítési tanácsadástól, a finanszírozási konstrukciók nyújtásán át a projekt megvalósításának zárásáig. Nemcsak a pályázó vállalkozásokat, hanem a projekteket kivitelező társaságokat is segítjük az eredményes működésben.

Ajánlott finanszírozási konstrukciók

Számos finanszírozási formát ajánlunk vállalatának, vállalkozásának az uniós pályázatok finanszírozására, a projektek szükséges saját forrásának kiváltására, a támogatások megelőlegezésére, továbbá szükséges banki biztosítékok igénye esetén.

Speciális uniós pályázatírást finanszírozó hitelek

A pályázatírás megfinanszírozása esetén az OTP Bank nem kér saját forrást, akár a teljes költséget megfinanszírozza.

Uniós projektek saját forrását kiváltó kiegészítő hitel

Ajánljuk saját forrásból finanszírozott hiteleinket.

Az uniós támogatások megelőlegezése

A nyertes pályázati pénzek megelőlegezéséhez csak a támogatási szerződés OTP Bankra történő engedményezésére van szükség. Az előfinanszírozási konstrukciónkat minden ügyfelünk igénybe veheti.

Garancia

A támogatási szerződésben meghatározott biztosítékot kell szolgáltatni az elnyert és lehívott uniós források erejéig. Ennek formája lehet garancia.

Tanácsadó cégünk

Az OTP Hungaro-Projekt tanáccsal szolgál ügyfeleinknek a fejlesztési ötletek kidolgozásához és az azt követő pályázatkészítéshez egyaránt. A nyertes pályázatok lebonyolításában is igény szerint segítséget nyújt a társaság. A projektmenedzsment szolgáltatást felelősségbiztosítással a Groupama Garancia fedezi.

OTP Hungaro-Projekt Kft.

Az OTP Hungaro-Projekt célja, hogy minőségi pályázatokkal és a banki finanszírozás biztosításával garantáljuk a sikeres pályázatokat.

Mottónk: "Banki támogatás a projektciklus teljes folyamatában."

Kapcsolatfelvétel

Keresse vállalati tanácsadó kollégáinkat!

Kérjük, a konstrukcióval kapcsolatos további kérdéseivel keresse fel az OTP Bank legközelebbi Vállalati Business Centrumában dolgozó vállalati tanácsadó kollégáinkat!

Hasznos linkek

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.