Az OTP Bank a közép- és nagyvállalatok számára forintban és devizában is teljes körű finanszírozási szolgáltatásokat kínál. A bank hitelkonstrukcióival a vállalkozások igényeinek és lehetőségeinek leginkább megfelelő, támogatási lehetőségeket is kihasználó finanszírozási formát biztosít.

Banki konstrukcióink

Az OTP Bank valamennyi klasszikus (beruházási és forgóeszköz) hitelével igyekszik hozzájárulni a vállalatok sikeres működéséhez.

Refinanszírozott hiteleink

Az OTP Bank állami támogatású hiteltermékei révén számos kedvező finanszírozási lehetőséget nyújt ügyfelei részére.

Speciális ajánlataink agrár vállalkozásoknak

Az OTP Bank számos speciális agrárhitel nyújtásával segíti az agrárvállalkozásokat - a legkisebbtől, a legnagyobbig - az Európai Uniós csatlakozásban rejlő lehetőségek kihasználásában.

Európai uniós pályázatok

A következő évek uniós és hazai forrásait elsősorban a gazdaságélénkítésre, a kis- és középvállalkozások támogatására, a magyar települések erősítésére, valamint a kutatás, fejlesztés és innovációs célú beruházásokra használják fel.

Az OTP Bank nagy tapasztalattal rendelkezik a fejlesztési hitelek kihelyezésében. Így az európai uniós támogatások elnyeréséhez szükséges pályázatok előkészítésében, megalapozásában és megvalósításában is hatékony, gyors és személyre szabott segítséget kíván nyújtani ügyfeleinek, legyen az nagyméretű vagy kisméretű projekt, vállalati vagy önkormányzati fejlesztési elképzelés.

Hirdetmény, üzletszabályzat, tájékoztatók, hasznos oldalak

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.