Előnyök

Miért érdemes most OTP Lakástakarék szerződést kötni?

Díjkedvezményesen köthet OTP Lakástakarék szerződést 2018. március 1-től visszavonásig, de legkésőbb 2018. április 30-ig!

Az akciós termékek köre és azok feltételei ebben a hirdetményben találhatók.

Állami támogatás

Lakásszövetkezet és társasház épületenként a lakások számától függően a befizetései után 30%-os, maximum évi 324.000 forint állami támogatást is igénybe vehet!

  • 108.000 forint 2-4 lakásos épület esetén
  • 144.000 forint 5-30 lakásos épület esetén
  • 180.000 forint 31-60 lakásos épület esetén
  • 216.000 forint 61-120 lakásos épület esetén
  • 252.000 forint 121-180 lakásos épület esetén
  • 288.000 forint 181-240 lakásos épület esetén
  • 324.000 forint 240-nél több lakásos épület esetén

Az adó- és járulékmentes állami támogatás kizárólag lakáscélú felhasználás, továbbá minimum 4 éves előtakarékosság esetén vehető igénybe és maximum 10 évig jár
(megtakarítási időtől függően, számlanyitási díjkedvezménnyel az EBKM állami támogatással: 4,25% – 11,25%, EBKM állami támogatás nélkül: -1,64 – 0,20%)..

Garantált magas hozam

Garantáltan magas hozam érhető el az állami támogatás és a betéti kamat révén.

Minden lakáscélra

A lakáscélú felhasználási lehetőség széles körű, korlátozásoktól mentes, gyakorlatilag minden, a közös tulajdonban álló épületrészek felújításával, korszerűsítésével kapcsolatos költség finanszírozására felhasználható.

Lakáscélnak minősül a pénzintézettől vagy biztosító intézettől felvett felújítási, korszerűsítési hitel kiváltására történő befizetés is.

Rugalmas

A betételhelyezés rugalmasan változtatható, azaz szabadon növelhető, illetve csökkenthető.

Jól tervezhető

Az előre meghatározott havi befizetések és törlesztések, valamint a fix betéti és hitel kamatok miatt könnyen áttekinthető, előre kiszámítható.

Biztonságos

Törvényi szabályozáson alapuló, rendkívül biztonságos megtakarítás, hiszen a befizetett betéti összegek és azok kamatai 100.000 euró értékhatárig az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak. A vonatkozó Hirdetményt itt találja.

Az OTP Lakástakarék teljes egészében az OTP Bank tulajdonában van, mely biztos hátteret nyújt működéséhez.

Kedvező hitellehetőség

A megtakarítási idő végén kedvező fix kamatozású forint lakáskölcsön is igényelhető. A törvény garantálja, hogy a megkötött szerződéseknél az állami támogatás, a betéti- és hitelkamatok mértéke a megtakarítási idő alatt nem változtatható.

Ha a megtakarítási időszak lejárta előtt van szüksége kedvező feltételek mellett nyújtott lakáskölcsönre, akkor kattintson ide.

Kalkulátor


A megtakarítási idő a teljes betétösszeg első elhelyezésétől az összegyűlt betét felvételéig tart.
A megtakarítási idő végéig havonta esedékes, fix összegű befizetés, optimális felsőhatára lakásszámtól függően változik. N/A
{{#each .}}
{{/each}}