Finaszírozás

Rövid távú likviditási gondjaik megoldásához, beruházásaik megvalósításához átmenetileg kiegészítő forrásokra van szükségük? Hitelkonstrukcióink valamennyi igény kielégítését lehetővé teszik.

Forinthitelek

A megoldandó feladat jellegének megfelelő konstrukciókat ajánlunk forintban.
Kérjük, a további részletes információkért válasszon ajánlataink közül!

Devizahitelek

Amennyiben feladataik megoldásához devizára van szükség bankunk devizahitel igénybevételét is lehetővé teszi.

Európai uniós pályázatok

Az európai uniós csatlakozás után elérhetővé váló támogatási források jelentős része az önkormányzati szférát célozza meg. Ez egyrészt lehetővé teszi olyan megyei vagy regionális jelentőségű fejlesztések megvalósítását, melyek régóta szerepelnek az önkormányzatok tervei között, másrészt viszont lehetőséget teremt kisebb, helyi vagy kistérségi fejlesztések megvalósítására is.

Kedvezményes refinanszírozott hitelprogramok

Állami támogatású hiteltermékeink révén számos kedvező finanszírozási lehetőséget nyújtunk. Az önkormányzatok számára lehetőség nyílik a piacinál kedvezőbb feltételek választására a Magyar Fejlesztési Bank által refinanszírozott hitelkonstrukciók révén.

Önkormányzati kincstár

Az önkormányzati kincstári rendszer alkalmazásával követhetőbbé és tervezhetőbbé válik az intézmények pénzmozgása.

Garancia

Ha szükséges, beruházásaik finanszírozásához garanciát is vállalunk.


További finanszírozási ajánlatok

OTP Merkantil Csoport

A Merkantil Bank piacvezető szerepe és az autófinanszírozásban szerzett gyakorlata révén kezeli a különböző hitelügyletek kockázatát.

Kínálata hozzásegíti az önkormányzatot ahhoz, hogy igényeinek, feltételeinek leginkább megfelelő típusú finanszírozáshoz jusson:

OTP Lakáslízing

Az OTP Lakáslízing kedvező lehetőséget kínál meglévő vagy épülőfélben lévő lakások bérleti vagy egyéb célú finanszírozására, illetve a meglévő lakások fedezetére történő hitelfelvételre.


Aktuális hirdetmény, üzletszabályzat

A megelőzően hatályos hirdetményeket és üzletszabályzatokat a linkekre kattintva tekintheti meg.