Kedvezményes refinanszírozott hitelprogramok

Az OTP Bank állami támogatású hiteltermékei révén számos kedvező finanszírozási lehetőséget nyújt
ügyfelei részére.

A vállalkozások számára lehetőség nyílik a piacinál kedvezőbb feltételek választására a támogatott refinanszírozási hitelkonstrukciók révén. A támogatott hiteltermékek egyik nagy előnye, hogy jól alkalmazhatóak európai uniós vissza nem térítendő támogatások önerejének finanszírozására.

MFB Vállalkozásfinanszírozási Program

A program kiemelt célja a mikro-, kis-, közép- és nagyvállalkozások infrastruktúra- és technológia-fejlesztést, modernizációt elősegítő beruházásaihoz, foglalkoztatásban betöltött szerepének növeléséhez, innovációs és beszállítói tevékenységének erősítéséhez, környezetvédelmi és egészségügyi célú beruházásaihoz kedvezményes kamatozású hitel nyújtása, továbbá fejlesztési és beruházási tárgyú pályázatokhoz, különösen az Új Széchenyi Terv pályázataihoz kapcsolódóan kiegészítő forrás biztosítása.
Tovább

MFB Közösségi Közlekedésfejlesztés Finanszírozási Program

A hitelprogram célja a közösségi közlekedés személyszállítási infrastruktúrájának fejlesztése.
Tovább

Exportélénkítési Hitelprogram (EHP) - Eximbank

A konstrukciók az Eximbank és az OTP Bank között kötött előfinanszírozáshoz kapcsolódó refinanszírozási Hitelkeret-szerződés alapján működnek. A refinanszírozott hitelkeret elősegíti a vállalkozások közvetlen áru- és szolgáltatás exportjának, valamint a hazai exportot közvetlen áru beszállítással, valamint szolgáltatás nyújtással elősegítő beszállítói tevékenységének előmozdítását, és hozzájárul a külpiaci versenyképesség fokozásához, s ezen keresztül a magyar export bővüléséhez.

Versenyképességet javító hitelprogram - Eximbank

Az Eximbank versenyképességet javító hitelprogramja kedvezményes kamatozású forrást biztosít a mikro-, kis- és középvállalkozások részére belföldi beruházásokhoz és forgóeszköz finanszírozáshoz fix kamatozás mellett. A kedvezményes kamatozású forrást az Eximbank állami támogatás felhasználása (kamattámogatás) mellett nyújtja.

 
 

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az informacio@otpbank.hu e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.