Kedvezményes refinanszírozott hitelprogramok

Az OTP Bank állami támogatású hiteltermékei révén számos kedvező finanszírozási lehetőséget nyújt
ügyfelei részére.

A vállalkozások számára lehetőség nyílik a piacinál kedvezőbb feltételek választására a támogatott refinanszírozási hitelkonstrukciók révén. A támogatott hiteltermékek egyik nagy előnye, hogy jól alkalmazhatóak európai uniós vissza nem térítendő támogatások önerejének finanszírozására.

MNB Növekedési Hitelprogram Fix

Az OTP Bank az NHP Fix konstrukcióval kedvezményes jegybanki refinanszírozási forrást kínál a hitelképes ügyfelek részére, mellyel a mikro-, kis- és középvállalkozások (KKV) finanszírozási helyzetét kívánja javítani. A konstrukciót igénybe lehet venni beruházási célra (gépek, berendezések és egyéb tárgyi eszközök beszerzésének finanszírozása, ingatlan vásárlás, bővítés és/vagy fejlesztés), továbbá NHP Fix konstrukcióban felvett hitel kiváltására is.
Tovább

MFB Vállalkozásfinanszírozási Program 2020

A program kiemelt célja a mikro-, kis-, közép- és nagyvállalkozások infrastruktúra- és technológia-fejlesztést, modernizációt elősegítő beruházásaihoz, foglalkoztatásban betöltött szerepének növeléséhez, innovációs és beszállítói tevékenységének erősítéséhez, környezetvédelmi és egészségügyi célú beruházásaihoz kedvezményes kamatozású hitel nyújtása, továbbá fejlesztési és beruházási tárgyú pályázatokhoz kiegészítő forrás biztosítása.
Tovább

Exportfinanszírozás - Eximbank

A konstrukciók az Eximbank és az OTP Bank között kötött előfinanszírozáshoz kapcsolódó refinanszírozási Hitelkeret-szerződés alapján működnek. A refinanszírozott hitelkeret elősegíti a vállalkozások közvetlen áru- és szolgáltatás exportjának előmozdítását, és hozzájárul a külpiaci versenyképesség fokozásához, s ezen keresztül a magyar export bővüléséhez.

Versenyképességet Javító Hitelprogram (Jövő exportőrei alhitelprogram) - Eximbank

Az Eximbank Versenyképességet Javító Hitelprogram – Jövő exportőrei alhitelprogramja kedvezményes kamatozású forrást biztosít a vállalkozások részére belföldi beruházásokhoz és forgóeszköz finanszírozáshoz fix kamatozás mellett.

MFB Kisfaludy Turizmus-fejlesztési Hitelprogram

A hitelprogram célja, olyan kedvező árazású finanszírozás biztosítása, amely hatékonyan hozzájárul a magyar turizmus minőségi fejlesztéséhez, versenyképességének növeléséhez, meglévő szerepének erősítéséhez, s ezen keresztül hazánk turisztikai vonzerejének növeléséhez.
Tovább

 

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az informacio@otpbank.hu e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.