Kedvezményes refinanszírozott hitelprogramok

Az OTP Bank állami támogatású hiteltermékei révén számos kedvező finanszírozási lehetőséget nyújt
ügyfelei részére.

A vállalkozások számára lehetőség nyílik a piacinál kedvezőbb feltételek választására a támogatott refinanszírozási hitelkonstrukciók révén. A támogatott hiteltermékek egyik nagy előnye, hogy jól alkalmazhatóak európai uniós vissza nem térítendő támogatások önerejének finanszírozására.

Széchenyi Munkahelymegtartó Hitel

Kiemelt mértékű állami támogatással elérhető, fix kamatozású forgóeszközhitel, munkabér megelőlegezésre és bármilyen személyi jellegű ráfordításra.
Tovább

Széchenyi Beruházási Hitel Plusz

Államilag támogatott, fejlesztési, beruházási célú hitel, immateriális javak beszerzésére, ingatlan vásárlásra, építésre, felújításra, gép, berendezés vásárlására, fejlesztésre, üzletrész vásárlásra, hitelkiváltásra.
Tovább

EXIM Kárenyhítő Hitelprogram 2020

A hitelprogram a koronavírus-járvány okozta negatív hatások ellensúlyozására és a hazai gazdasági szereplők kárenyhítése céljából nyújt segítséget az exportáló, a nekik beszállító, továbbá az exportra készülő vállalkozások számára.

MNB Növekedési Hitelprogram Hajrá
(NHP Hajrá)

Az OTP Bank kedvező kamatokkal közvetíti az NHP Hajrá keretében elérhető forrásokat, amelyek a program volumene és a konstrukciók széles felhasználhatósági köre miatt tevékenységi körüktől függetlenül megbízható pénzügyi hátteret teremthetnek a vállalkozások számára.
Tovább

Exportfinanszírozás - Eximbank

A konstrukciók az Eximbank és az OTP Bank között kötött előfinanszírozáshoz kapcsolódó refinanszírozási Hitelkeret-szerződés alapján működnek. A refinanszírozott hitelkeret elősegíti a vállalkozások közvetlen áru- és szolgáltatás exportjának előmozdítását, és hozzájárul a külpiaci versenyképesség fokozásához, s ezen keresztül a magyar export bővüléséhez.

Versenyképességet Javító Hitelprogram (Jövő exportőrei alhitelprogram) - Eximbank

Az Eximbank Versenyképességet Javító Hitelprogram – Jövő exportőrei alhitelprogramja kedvezményes kamatozású forrást biztosít a vállalkozások részére belföldi beruházásokhoz és forgóeszköz finanszírozáshoz fix kamatozás mellett.

MFB Vállalkozásfinanszírozási Program 2020

A program kiemelt célja a mikro-, kis-, közép- és nagyvállalkozások infrastruktúra- és technológia-fejlesztést, modernizációt elősegítő beruházásaihoz, foglalkoztatásban betöltött szerepének növeléséhez, innovációs és beszállítói tevékenységének erősítéséhez, környezetvédelmi és egészségügyi célú beruházásaihoz kedvezményes kamatozású hitel nyújtása, továbbá fejlesztési és beruházási tárgyú pályázatokhoz kiegészítő forrás biztosítása.
Tovább

MFB Kisfaludy Turizmus-fejlesztési Hitelprogram

A hitelprogram célja, olyan kedvező árazású finanszírozás biztosítása, amely hatékonyan hozzájárul a magyar turizmus minőségi fejlesztéséhez, versenyképességének növeléséhez, meglévő szerepének erősítéséhez, s ezen keresztül hazánk turisztikai vonzerejének növeléséhez.
Tovább

Agrár Széchenyi Beruházási Hitel Plusz

Államilag támogatott, fejlesztési célú beruházási hitel agrár vállalkozások számára.
Részletek

 

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az informacio@otpbank.hu e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.