A Baross Gábor Hitelprogram keretén belül meghirdetett konstrukciók elérhetősége az Eximbank Zrt. által meghirdetett finanszírozási keret mindenkori kihasználtságától függ.

A kihasználtság aktuális státuszával kapcsolatosan kérjük, keresse Vállalati tanácsadó kollégáinkat!

Az OTP Bank állami támogatású hiteltermékei révén számos kedvező finanszírozási lehetőséget nyújt ügyfelei részére.

A vállalkozások számára lehetőség nyílik a piacinál kedvezőbb feltételek választására a támogatott refinanszírozási hitelkonstrukciók révén. A támogatott hiteltermékek egyik nagy előnye, hogy jól alkalmazhatóak európai uniós vissza nem térítendő támogatások önerejének finanszírozására.

EXIM Baross Gábor Újraiparosítási Hitelprogram

A program a háború, valamint az energiaválság által érintett magyarországi cégek gyors megerősödését támogatja. Vállalata államilag támogatott, fix kamatozású kölcsönt igényelhet a nemzetközi versenyképességet javító, export további bővülését támogató beruházások, forgóeszköz-beszerzések, valamint likviditási hiány finanszírozásához.

Exportfinanszírozás - Eximbank

A konstrukciók az Eximbank és az OTP Bank között kötött előfinanszírozáshoz kapcsolódó refinanszírozási Hitelkeret-szerződés alapján működnek. A refinanszírozott hitelkeret elősegíti a vállalkozások közvetlen áru- és szolgáltatás exportjának előmozdítását, és hozzájárul a külpiaci versenyképesség fokozásához, s ezen keresztül a magyar export bővüléséhez.

Versenyképességet Javító Hitelprogram - Eximbank

(Jövő exportőrei alhitelprogram)
Az Eximbank Versenyképességet Javító Hitelprogram – Jövő exportőrei alhitelprogramja kedvezményes kamatozású forrást biztosít a vállalkozások részére belföldi beruházásokhoz és forgóeszköz finanszírozáshoz fix kamatozás mellett.

Baross Gábor Újraiparosítási Zöld Beruházási Hitel

A hitelprogram keretében az Oroszország Ukrajna elleni agressziója következtében kialakult gazdasági és energia válság hatásainak kitett hazai termelő nagy-  és középvállalatok juthatnak olyan államilag támogatott forráshoz, mely segítségével javíthatják nemzetközi versenyképességüket. A kedvezményes kamatozású kölcsönnel az energiahatékonysági és/vagy megújuló energiatermelő beruházási terveiket finanszírozhatják.

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az informacio@otpbank.hu e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.