Kedvezményes refinanszírozott hitelprogramok

Az OTP Bank állami támogatású hiteltermékei révén számos kedvező finanszírozási lehetőséget nyújt
ügyfelei részére.

A vállalkozások számára lehetőség nyílik a piacinál kedvezőbb feltételek választására a támogatott refinanszírozási hitelkonstrukciók révén. A támogatott hiteltermékek egyik nagy előnye, hogy jól alkalmazhatóak európai uniós vissza nem térítendő támogatások önerejének finanszírozására.

Exportfinanszírozás - Eximbank

A konstrukciók az Eximbank és az OTP Bank között kötött előfinanszírozáshoz kapcsolódó refinanszírozási Hitelkeret-szerződés alapján működnek. A refinanszírozott hitelkeret elősegíti a vállalkozások közvetlen áru- és szolgáltatás exportjának előmozdítását, és hozzájárul a külpiaci versenyképesség fokozásához, s ezen keresztül a magyar export bővüléséhez.

EXIM Fordulat KKV Hitelprogram

A program a COVID-19 kedvezőtlen hatásaival érintett  exportáló és a nekik beszállító, valamint az exportra készülő vállalkozások részére biztosít államilag támogatott, kedvezményes fix kamatozású beruházási hitelt az újrainduláshoz szükséges, belföldön megvalósuló új és megkezdett fejlesztések finanszírozásához.

Versenyképességet Javító Hitelprogram (Jövő exportőrei alhitelprogram) - Eximbank

Az Eximbank Versenyképességet Javító Hitelprogram – Jövő exportőrei alhitelprogramja kedvezményes kamatozású forrást biztosít a vállalkozások részére belföldi beruházásokhoz és forgóeszköz finanszírozáshoz fix kamatozás mellett.

 

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az informacio@otpbank.hu e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.