Az OTP Bank állami támogatású hiteltermékei révén számos kedvező finanszírozási lehetőséget nyújt ügyfelei részére.

A vállalkozások számára lehetőség nyílik a piacinál kedvezőbb feltételek választására a támogatott refinanszírozási hitelkonstrukciók révén. A támogatott hiteltermékek egyik nagy előnye, hogy jól alkalmazhatóak európai uniós vissza nem térítendő támogatások önerejének finanszírozására.

Exim refinanszírozott hitelek

A Baross Gábor Hitelprogram keretén belül meghirdetett konstrukciók elérhetősége az Eximbank Zrt. által meghirdetett finanszírozási keret mindenkori kihasználtságától függ.

A kihasználtság aktuális státuszával kapcsolatosan kérjük, keresse Vállalati tanácsadó kollégáinkat!

EXIM Baross Gábor Újraiparosítási Hitelprogram

A program a háború, valamint az energiaválság által érintett magyarországi cégek gyors megerősödését támogatja. Vállalata államilag támogatott, fix kamatozású kölcsönt igényelhet a nemzetközi versenyképességet javító, export további bővülését támogató beruházások finanszírozásához.

Exportfinanszírozás - Eximbank

A konstrukciók az Eximbank és az OTP Bank között kötött előfinanszírozáshoz kapcsolódó refinanszírozási Hitelkeret-szerződés alapján működnek. A refinanszírozott hitelkeret elősegíti a vállalkozások közvetlen áru- és szolgáltatás exportjának előmozdítását, és hozzájárul a külpiaci versenyképesség fokozásához, s ezen keresztül a magyar export bővüléséhez.

Versenyképességet Javító Hitelprogram - Eximbank

(Jövő exportőrei alhitelprogram)
Az Eximbank Versenyképességet Javító Hitelprogram – Jövő exportőrei alhitelprogramja kedvezményes kamatozású forrást biztosít a vállalkozások részére belföldi beruházások finanszírozáshoz fix kamatozás mellett.

MFB Vállalati Energiahatékonysági Hitelprogram

A Hitelprogram keretében vállalkozása olyan zöld beruházásokat finanszírozhat, amelyek eredménye a vállalkozás tevékenységéhez kapcsolódó, meglévő épületek energiahatékonyságának javítása, vagy a vállalkozás működéséhez szükséges energiafelhasználáson belül a megújuló energiafelhasználás növelése, valamint ezen tevékenységek előkészítéséhez, elvégzéséhez és befejezéséhez szükséges egyéb, kiegészítő tevékenységek.

Megnézem a részleteket

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.