Az OTP Bank valamennyi klasszikus (beruházási és forgóeszköz) hitelével igyekszik hozzájárulni a vállalatok sikeres működéséhez.

Saját forrású hitelek

Folyószámlahitel

Rendszeresen jelentkező likviditási problémái vannak? Fel akar készülni a váratlan lehetőségekre, kiadásokra? Vegye igénybe legrugalmasabb konstrukciónkat, a folyószámlahitelt!

Beruházási hitel

Az OTP Bank beruházási hiteléből finanszírozhatja telephelye megvásárlását, kialakítását és a szükséges berendezések, gépek beszerzését is. Igényelje cége saját forrásainak kiegészítésére!

Forgóeszközhitel

Ha bevételei nem fedezik pillanatnyi kiadásait vagy átmeneti forráshiánya keletkezett, vegye igénybe forgóeszköz hitel konstrukciónkat!

Vállalkozói lakásépítési hitel

Értékesítés céljára új lakás építésére/építtetésére, illetve bármilyen lakáscélú, illetve ahhoz kapcsolódó ingatlan fejlesztésre.

Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Max+

Gyorsan hozzáférhető, szabadon felhasználható folyószámlahitel, melyet vállalata a napi költségek kiegyenlítésére használhat fel. Tevékenységi körétől függően Széchenyi Turisztikai Kártya Max+ konstrukciót is igényelhet.

Széchenyi Likviditási Hitel Max+

Szabad felhasználású forgóeszközhitel. Felhasználható készletek, forgóeszközök beszerzésére, továbbá a vállalkozás működéséhez kapcsolódó kiadások fedezésére, hitelkiváltásra.

Széchenyi Beruházási Hitel Max+

A vállalkozás energiahatékonyság javítást és technológiaváltást szolgáló beruházási terveihez igényelhető, a teljes futamidőre rögzített, fix kamatozás mellett.


Agrár Széchenyi Beruházási Hitel Max+

Mezőgazdasági termék előállításával, erdőgazdálkodással, vadgazdálkodással és halgazdálkodással kapcsolatos beruházásaihoz most teljes futamidőre végig fix kamatozású forrást igényelhet. A konstrukcióhoz kiemelt mértékű állami kamat-, kezelési költség- és kezességi díjtámogatás kapcsolódik.

További banki konstrukciók

Forint vagy deviza garancia

Az OTP Bank önálló kötelezettségvállalása vállalkozása fizetési, teljesítési kötelezettségének biztosítására. A bank a garancia nyilatkozatban meghatározott feltételek esetén fizetést teljesít a kedvezményezett részére.

Lízing

A Merkantil Bank kínálata hozzásegíti vállalkozását ahhoz, hogy igényeinek, feltételeinek leginkább megfelelő típusú finanszírozáshoz jusson.

Speciális hitelek / Projektfinanszírozás

Az OTP Bank egyedül nyújt projektfinanszírozási hitelt, illetve nagy összegű hitelfelvételek esetében nyíltpiaci szindikálással vagy a bankok szűkebb körének bevonásával, pl. club deal formában valósulhat meg a finanszírozás.

Kereskedelem-finanszírozás

Hatékony, egyedi igényeket is figyelembevevő megoldások exportőr ügyfelek szállításainak finanszírozására, a felmerülő kockázatok csökkentésére.

Szindikált hitelezés / Nemzetközi finanszírozás

Konzorciális (szindikált és klub) hitelek szervezése, részvétel belföldi és nemzetközi konzorciális (szindikált és klub) hitelekben, strukturált finanszírozási ügyletek.

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.