Banki konstrukciók

Az OTP Bank valamennyi klasszikus (beruházási és forgóeszköz) hitelével igyekszik hozzájárulni a vállalatok sikeres működéséhez.

Saját forrású hitelek

Folyószámlahitel

Rendszeresen jelentkező likviditási problémái vannak? Fel akar készülni a váratlan lehetőségekre, kiadásokra? Vegye igénybe legrugalmasabb konstrukciónkat, a folyószámlahitelt!

Megnézem a részleteket

Beruházási hitel

Az OTP Bank beruházási hiteléből finanszírozhatja telephelye megvásárlását, kialakítását és a szükséges berendezések, gépek beszerzését is. Igényelje cége saját forrásainak kiegészítésére!

Megnézem a részleteket

Forgóeszközhitel

Ha bevételei nem fedezik pillanatnyi kiadásait vagy átmeneti forráshiánya keletkezett, vegye igénybe forgóeszköz hitel konstrukciónkat!

Megnézem a részleteket

Vállalkozói lakásépítési hitel

Értékesítés céljára új lakás építésére/építtetésére, illetve bármilyen lakáscélú, illetve ahhoz kapcsolódó ingatlan fejlesztésre.

Megnézem a részleteket

Széchenyi Újraindítási Beruházási Hitel Max

Vállalkozása fejlesztéséhez most hosszú, akár 10 éves futamidőre végig fix kamatozású, államilag támogatott forrást igényelhet. Energiahatékonyság-javítást és technológiaváltást segítő beruházási hitelcélját többlettámogatással valósíthatja meg.

Megnézem a részleteket

Agrár Széchenyi Újraindítási Beruházási Hitel Max

Mezőgazdasági termék előállításával, erdőgazdálkodással, vadgazdálkodással és halgazdálkodással kapcsolatos beruházásaihoz most teljes futamidőre végig fix kamatozású forrást igényelhet. A konstrukcióhoz kiemelt mértékű állami kamat-, kezelési költség- és kezességi díjtámogatás kapcsolódik.

Megnézem a részleteket

További banki konstrukciók

Forint vagy deviza garancia

Az OTP Bank önálló kötelezettségvállalása vállalkozása fizetési, teljesítési kötelezettségének biztosítására. A bank a garancia nyilatkozatban meghatározott feltételek esetén fizetést teljesít a kedvezményezett részére.

Megnézem a részleteket

Lízing

A Merkantil Bank kínálata hozzásegíti vállalkozását ahhoz, hogy igényeinek, feltételeinek leginkább megfelelő típusú finanszírozáshoz jusson.

Megnézem a részleteket

Speciális hitelek / Projektfinanszírozás

Az OTP Bank egyedül nyújt projektfinanszírozási hitelt, illetve nagy összegű hitelfelvételek esetében nyíltpiaci szindikálással vagy a bankok szűkebb körének bevonásával, pl. club deal formában valósulhat meg a finanszírozás.

Megnézem a részleteket

Kereskedelem-finanszírozás

Hatékony, egyedi igényeket is figyelembevevő megoldások exportőr ügyfelek szállításainak finanszírozására, a felmerülő kockázatok csökkentésére.

Megnézem a részleteket

Szindikált hitelezés / Nemzetközi finanszírozás

Konzorciális (szindikált és klub) hitelek szervezése, részvétel belföldi és nemzetközi konzorciális (szindikált és klub) hitelekben, strukturált finanszírozási ügyletek.

Megnézem a részleteket

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az informacio@otpbank.hu e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.