Banki konstrukciók

Az OTP Bank valamennyi klasszikus (beruházási és forgóeszköz) hitelével igyekszik hozzájárulni a vállalatok sikeres működéséhez.

Saját forrású hitelek

Folyószámlahitel

Rendszeresen jelentkező likviditási problémái vannak? Fel akar készülni a váratlan lehetőségekre, kiadásokra? Vegye igénybe legrugalmasabb konstrukciónkat, a folyószámlahitelt!
Tovább

Széchenyi Újraindítási Beruházási Hitel

Fejlesztési célú beruházási hitel, állami kamat- és kezességvállalási díjtámogatással.
Tovább

Beruházási hitel

Az OTP Bank beruházási hiteléből finanszírozhatja telephelye megvásárlását, kialakítását és a szükséges berendezések, gépek beszerzését is. Igényelje cége saját forrásainak kiegészítésére!
Tovább

Forgóeszközhitel

Ha bevételei nem fedezik pillanatnyi kiadásait vagy átmeneti forráshiánya keletkezett, vegye igénybe forgóeszköz hitel konstrukciónkat!
Tovább

Vállalkozói lakásépítési hitel

Értékesítés, bérbeadás céljára új lakás, kereskedelmi célú ingatlan építésére/építtetésére, illetve bármilyen lakáscélú illetve egyéb ingatlan fejlesztésre.
Tovább

OTP Invest Vállalkozásfejlesztési hitel

Szeretne viszonylag nagy összegű, kedvezményes kamatozású hitelhez jutni? Beruházásra és szabadfelhasználásra 3-250 millió forint hitelösszeggel, akár hitelkiváltásra is, maximum 15 év futamidővel.
Tovább

További banki konstrukciók

Forint vagy deviza garancia

Az OTP Bank önálló kötelezettségvállalása vállalkozása fizetési, teljesítési kötelezettségének biztosítására. A bank a garancia nyilatkozatban meghatározott feltételek esetén fizetést teljesít a kedvezményezett részére.
Tovább

Lízing

A Merkantil Bank kínálata hozzásegíti vállalkozását ahhoz, hogy igényeinek, feltételeinek leginkább megfelelő típusú finanszírozáshoz jusson.
Tovább

Speciális hitelek / Projektfinanszírozás

Az OTP Bank egyedül nyújt projektfinanszírozási hitelt, illetve nagy összegű hitelfelvételek esetében nyíltpiaci szindikálással vagy a bankok szűkebb körének bevonásával, pl. club deal formában valósulhat meg a finanszírozás.
Tovább

Szindikált hitelezés / Nemzetközi finanszírozás

Konzorciális (szindikált és klub) hitelek szervezése, részvétel belföldi és nemzetközi konzorciális (szindikált és klub) hitelekben, strukturált finanszírozási ügyletek.
Tovább

Kereskedelem-finanszírozás

Hatékony, egyedi igényeket is figyelembevevő megoldások exportőr ügyfelek szállításainak finanszírozására, a felmerülő kockázatok csökkentésére.
Tovább

 

 

 

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az informacio@otpbank.hu e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.