Banki konstrukciók

Az OTP Bank valamennyi klasszikus (beruházási és forgóeszköz) hitelével
igyekszik hozzájárulni a vállalatok sikeres működéséhez.


Saját forrású hitelek

Folyószámlahitel

Rendszeresen jelentkező likviditási problémái vannak? Fel akar készülni a váratlan lehetőségekre, kiadásokra? Vegye igénybe legrugalmasabb konstrukciónkat, a folyószámlahitelt!

Forgószközhitel

Ha bevételei nem fedezik pillanatnyi kiadásait vagy átmeneti forráshiánya keletkezett, vegye igénybe forgóeszköz hitel konstrukciónkat!

Beruházási hitel

Az OTP Bank beruházási hiteléből finanszírozhatja telephelye megvásárlását, kialakítását és a szükséges berendezések, gépek beszerzését is. Igényelje cége saját forrásainak kiegészítésére!

Lombardhitelek

Vállalkozása szabad pénzeszközeit lekötötte állampapírba vagy bankbetétbe fektette, de most sürgősen készpénzre van szüksége? Nem kell okvetlenül értékesítenie befektetését, mert ezek fedezete mellett is hitelhez juthat.

Fix kamatozású hitel 300 millió felett

Fix kamatozású hitel beruházás- vagy tartós forgóeszköz finanszírozás céljára.

Vállalkozói lakásépítési hitel

Értékesítés, bérbeadás céljára új lakás, kereskedelmi célú ingatlan építésére/építtetésére, illetve bármilyen lakáscélú illetve egyéb ingatlan fejlesztésre.

OTP Invest Vállalkozásfejlesztési hitel

Szeretne viszonylag nagy összegű, kedvezményes kamatozású hitelhez jutni? Beruházásra és szabadfelhasználásra 3-150 millió forint hitelösszeggel, akár hitelkiváltásra is, maximum 15 év futamidővel.

OTP Új Forrás Forgóeszközhitel

OTP Bank számlamúlt nélküli forgóeszközhitel 1-3 év futamidőre, 1 és 75 millió forint hitelösszeg között. Forintban igényelhető, 3 hónapos rendelkezésre tartás, kis- és középvállalkozások számára.

További banki konstrukciók

Forint vagy deviza garancia

Az OTP Bank önálló kötelezettségvállalása vállalkozása fizetési, teljesítési kötelezettségének biztosítására. A bank a garancia nyilatkozatban meghatározott feltételek esetén fizetést teljesít a kedvezményezett részére.

Lízing

A Merkantil Bank kínálata hozzásegíti vállalkozását ahhoz, hogy igényeinek, feltételeinek leginkább megfelelő típusú finanszírozáshoz jusson.

Projektfinanszírozás

Az OTP Bank egyedül nyújt projektfinanszírozási hitelt, illetve nagy összegű hitelfelvételek esetében nyíltpiaci szindikálással vagy a bankok szűkebb körének bevonásával, pl. club deal formában valósulhat meg a finanszírozás.

Szindikálás és nemzetközi finanszírozás

Konzorciális (szindikált és klub) hitelek szervezése, részvétel belföldi és nemzetközi konzorciális (szindikált és klub) hitelekben, strukturált finanszírozási ügyletek.

Kereskedelemfinanszírozás

Hatékony, egyedi igényeket is figyelembevevő megoldások exportőr ügyfelek szállításainak finanszírozására, a felmerülő kockázatok csökkentésére.