Speciális agrárhitelek

Az OTP Bank számos speciális agrárhitel nyújtásával segíti az agrárvállalkozásokat - a családi gazdaságoktól a mikro-, kis- és középvállalkozásokon át egészen a nagyvállalatokig - az európai uniós csatlakozásban rejlő lehetőségek kihasználásában.

Speciális agrárhitelek


Termőföld vásárlás finanszírozása a "Földet a gazdáknak" program keretében

A Nemzeti Földalapkezelő Szervezet által meghirdetett állami termőföldet vásárol? Vegye igénybe az OTP saját forrású finanszírozását kedvező hitelkamattal!
Tovább


Mezőgazdasági közvetlen támogatások előfinanszírozása

EU forrásból származó, illetve társfinanszírozásban történő támogatások EU forrásának előfinanszírozása. Szabadon felhasználható, felső korlát nélküli hitel, tárgyi fedezet biztosítása nélkül.
Tovább

OTP Zöld kártya - Támogatások Faktoring

Az OTP Zöld kártya - Támogatások Faktoring hitellel most nem csak az idei, hanem a következő évek támogatásának összegét is korábban felhasználhatja. Így döntési lehetőségei kiszélesednek, és könnyebben kezelheti a váratlan helyzeteket is! Kiemelkedően magas hitelösszeg, két év támogatásainak egyösszegű előfinanszírozása.
Tovább

OTP Agrár és Vállalkozói Folyószámlahitel

Vállalkozása átmeneti likviditási problémáinak áthidalására szolgáló hiteltermék. Ingatlan fedezet nélkül, rugalmas szerkezettel, rulírozó konstrukcióban. Egyedi megoldással Nemzeti Dohányboltok számára is.
Tovább

Agrár Széchenyi Kártya

Amennyiben vállalkozása rendszeresen jelentkező likviditási gondokkal küzd, váratlan kiadásai adódtak vagy forrásigénye átmenetileg megnőtt, ajánljuk az Agrár Széchenyi Kártyát. Szabadon felhasználható, államilag támogatott folyószámlahitel.
Tovább

Közraktárjegy fedezetű hitel

Saját termelésű vagy felvárásolt gabona, egyéb termény későbbi értékesítése vagy felhasználása mellett is megőrizheti likviditását.
Tovább

Integrátori hitel

Forintban vagy euróban, a termeltetés finanszírozására igényelhető forgószközhitel vagy rulírozó forgóeszközhitel.
Tovább

OTP Agrár Fejlesztési Hitel

Termőföldvásárlásra, beruházásra, valamint szabad felhasználású finanszírozási igényekre nyújtott hiteltermék. A vásárolt termőföld vételára akár 100%-ban meghitelezhető megfelelő, kiegészítő hitelfedezet felajánlása esetén.
Tovább

Kereskedelmi Faktoring

A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalon keresztül folyósított támogatások előfinanszírozása, amely a támogatások kifizetéséig tartó átmeneti időszakra biztosít forrást.
Tovább

Eximbank által refinanszírozott hitel

Elősegíti a vállalkozások közvetlen áru- és szolgáltatás exportjának, a hazai exportot elősegítő beszállítók tevékenységének előmozdítását, és hozzájárul a külpiaci versenyképesség fokozásához, a magyar export bővüléséhez.
Tovább

 

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az informacio@otpbank.hu e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.