Speciális agrárhitelek

Az OTP Bank számos speciális agrárhitel nyújtásával segíti az agrárvállalkozásokat
- a családi gazdaságoktól a mikro-, kis- és középvállalkozásokon át egészen a nagyvállalatokig - az európai uniós csatlakozásban rejlő lehetőségek kihasználásában.

Speciális agrárhitelek


Termőföld vásárlás finanszírozása a "Földet a gazdáknak" program keretében

A Nemzeti Földalapkezelő Szervezet által meghirdetett állami termőföldet vásárol? Vegye igénybe a Növekedési Hitelprogram kedvező finanszírozását egyedi hitelkamattal!

Területalapú támogatások előfinanszírozása

Mezőgazdasági támogatásokra jogosult? Vegye igénybe a kedvező feltételekkel kialakított, területalapú támogatások előfinanszírozásához kapcsolódó hitelkonstrukciónkat, amellyel hatféle támogatási jogcímre egy konstrukción belül igényelhet előfinanszírozást egyszerűen, gyorsan!

Mezőgazdasági közvetlen támogatások előfinanszírozása

EU forrásból származó, illetve társfinanszírozásban történő támogatások EU forrásának előfinanszírozása. Szabadon felhasználható, felső korlát nélküli hitel, tárgyi fedezet biztosítása nélkül.

Zöldkártya hitel

Az OTP Zöldkártya hitellel most nem csak az idei, hanem a következő évek támogatásának összegét is korábban felhasználhatja. Így döntési lehetőségei kiszélesednek, és könnyebben kezelheti a váratlan helyzeteket is! Kiemelkedően magas hitelösszeg, két év támogatásainak egyösszegű előfinanszírozása.

OTP Agrár és Vállalkozói Folyószámlahitel

Vállalkozása átmeneti likviditási problémáinak áthidalására szolgáló hiteltermék. Ingatlan fedezet nélkül, rugalmas szerkezettel, rulírozó konstrukcióban. Egyedi megoldással Nemzeti Dohányboltok számára is.

Agrár Széchenyi Kártya

Amennyiben vállalkozása rendszeresen jelentkező likviditási gondokkal küzd, váratlan kiadásai adódtak vagy forrásigénye átmenetileg megnőtt, ajánljuk az Agrár Széchenyi Kártyát. Szabadon felhasználható, államilag támogatott folyószámlahitel.

Közraktárjegy fedezetű hitel

Saját termelésű vagy felvárásolt gabona, egyéb termény későbbi értékesítése vagy felhasználása mellett is megőrizheti likviditását.

Integrátori hitel

Forintban vagy euróban, a termeltetés finanszírozására igényelhető forgószközhitel vagy rulírozó forgóeszközhitel.

Birtokfejlesztési hitel

Termőföldvásárlásra nyújtott hitelkonstrukció. A vásárolt termőföld vételára akár 100%-ban meghitelezhető megfelelő kiegészítő hitelfedezet esetén.

Kereskedelmi Faktoring

A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalon keresztül folyósított támogatások előfinanszírozása, amely a támogatások kifizetéséig tartó átmeneti időszakra biztosít forrást.

MFB Élelmiszeripari Forgóeszköz Hitelprogram 2020

Az élelmiszeripari ágazat versenyképességének javítására a vállalkozások forgóeszköz finanszírozásának elősegítése érdekében.

MFB Agrár Forgóeszköz Hitelprogram 2020

Forgóeszköz hitel a mezőgazdasági termelés, elsősorban az állattenyésztés versenyképességének javításához, a jó minőségű termékek előállításához.

MFB TÉSZ Forgóeszköz Hitelprogram 2020

Előzetesen elismert zöldség-gyümölcs termelői csoportok és véglegesen elismert termelői szervezetek tevékenységét támogató forgóeszköz hitel.

Eximbank által refinanszírozott hitel

Elősegíti a vállalkozások közvetlen áru- és szolgáltatás exportjának, a hazai exportot elősegítő beszállítók tevékenységének előmozdítását, és hozzájárul a külpiaci versenyképesség fokozásához, a magyar export bővüléséhez.