Menü

Karrierlehetőségek


Kit keresünk?

Az OTP Ingatlan Zrt. elkötelezett aziránt, hogy hosszú távon értéket teremtsen nemcsak megrendelői, és ügyfelei, hanem munkavállalói számára, alapot teremtve egy hosszú távú, kölcsönös partnerségre!

Önt keressük, ha

  • – érdeklődik az ingatlanpiac iránt
  • – ha tudja, hogy, Ön miben igazán jó, és miben kell még fejlődnie
  • – ha elkötelezett és hosszú távú együttműködésre vágyik
  • – ha folyamatos szakmai kihívásokat keres
  • – ha motivált, megbízható munkaerőnek tartja magát
  • – ha Ön az önmegvalósítás lehetőségét keresi munkájában

Amennyiben hisz abban, hogy a fentiek szerint Önt keressük, tekintse meg aktuális állásajánlatainkat! A beérkezett jelentkezéseket a pozíció leírásban meghatározott kritériumok alapján áttekintjük. Ha a meghirdetett pozícióra támasztott elvárásoknak megfelel, felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Tájékoztatjuk, hogy álláshirdetéseinkre kizárólag adatvédelmi nyilatkozatunk elfogadásával tud jelentkezni.

Amennyiben nem talál elképzeléseinek megfelelő pozíciót aktuális hirdetéseink között, vagy éppen nincsen Társaságunknál nyitott pozíció önéletrajza alábbi e-mail címre való elküldésével bekerülhet adatbázisunkba. Adatait regisztráljuk, önéletrajzát megőrizzük, hogy amint szakmai hátterének megfelelő állás lehetőség adódik, megkereshessük Önt.

Az adatkezelési tájékoztató megismerése, és elfogadása után önéletrajzát a toborzas@otpingatlan.hu e-mail címre várjuk.

Miért érdemes csatlakoznia?

Célunk egy olyan csapat kialakítása és fenntartása, amely elősegíti a szervezet céljainak elérését a megfelelő szakemberek megszerzése, megtartása és motiválása révén. Sikereink elérésének kulcsa munkavállalóink ösztönözése a hatékony munkavégzésre, a szaktudás és képességek fejlesztésére, annak érdekében, hogy továbbra is sikeres, dinamikus és piacvezető céget építsünk!

Támogató a teljesítményt, erőfeszítéseket és hozzáértést elismerő vezetői gárda fogadja újonnan érkező kollégáinkat. Kiemelt fontosságú számunkra, hogy olyan vezetőink legyenek, akik nagy figyelmet fordítanak a célok és elvárások egyértelmű meghatározására, a rendszeres visszajelzésre, és az eredmények, erőfeszítések elismerésére.

Nyitott pozícióink

Nyitott pozícióink ide kattintva érhetőek el.