Menü
 

Királyhágó Residence

Budai elegancia a belváros közelében

Az OTP Ingatlan Zrt. legújabb beruházása a XII. kerület szívében található Királyhágó Residence. A projekt keretében 131 kiváló elrendezésű teraszos lakást, egy üzlethelyiséget, 170 teremgarázsbeállót, 131 tárolóhelyiséget, valamint közösségi kerékpártárolót és más, az épület lakóinak kényelmét szolgáló funkciókat magába foglaló épület-együttes valósul meg a XII. kerület kiváló közlekedésű, mégis zöldövezeti részén.

Az újgenerációs megoldásokat (okosház rendszer, energiatakarékos hőszivattyús felületfűtési rendszer) kínáló lakások magas műszaki tartalma, kiváló elhelyezkedése és a környék fejlett infrastruktúrája miatt a Királyhágó Residence tökéletes választás lehet az otthonkeresők, illetve a befektetési céllal lakást vásárlók körében is.

Az egy ütemben megvalósuló 131 lakás többsége két- vagy háromszobás, de a vevői igények széles körű kielégítése érdekében az épületben megtalálhatók lesznek a többgyerekes családoknak szánt négyszobás lakások, illetve a legfelső emeleten a nagy tetőteraszos penthouse lakások is.

Lokáció:

A projekt a Királyhágó tér 1-3. szám alatt helyezkedik el. A Királyhágó tér infrastrukturális ellátottsága különlegesen sokszínű lehetőségeket kínál: pár perc séta távolságra található a Mom Park és a Hegyvidék bevásárlóközpont, a Mom Sport wellness és fittness központ, számos étterem, bisztró, cukrászda, egészségügyi és oktatási intézmények.

Megközelítés:

Megközelíthetősége nem csak autóval, de tömegközlekedéssel és gyalogosan is kiváló. A Déli pályaudvar és a BAH csomópont gyalogosan akár percek alatt is elérhető. Számos villamos és buszjárat megállóhelye található a közelben, a Déli pályaudvar révén pedig metró és vasúti kapcsolat is szinte karnyújtásnyira van.

Értékesítés:

A beruházás keretében megvalósuló lakások várhatóan 2024. II. negyedévében kerülnek átadásra, az értékesítés pedig már megkezdődött.

Tekintse meg projektünk weboldalát