Menü

Az OTP csoport

Az OTP Ingatlan Zrt. beruházásaihoz a biztos pénzügyi hátteret Magyarország legnagyobb pénzügyi szolgáltatója, a Magyarországon kívül a térségben további 10 országban jelenlévő OTP Bank és leányvállalatai biztosítják. Mindez a hazai és a régiós piacon is egyedülálló garanciát jelenthet partnereink és ügyfeleink számára, kiemelve, hogy a pénzügyi háttérnek köszönhetően a vevőink részére hatékony támogatást tudunk biztosítani a lakásvásárláshoz kapcsolódó hitelfelvétel esetére.

Az OTP Csoport Közép-Kelet-Európa meghatározó bankcsoportja. Tizenegy országban, közel 16 millió ügyfelet szolgál ki modern eszközökkel, a pénzügyi termékek széles palettájával. Európában is egyedülálló sikereit a régióban található központjának és 70 éves múltjának köszöntheti: jól érti ügyfelei igényeit, nyitott az innovációra, fejlődését a kiszámítható, stabil működés határozza meg

Megbízható partnere ügyfeleinek: arra törekszik, hogy felkészült, szakértő munkatársaival, korszerű informatikai fejlesztéseivel és modern, univerzális, de személyre szabható banki megoldásaival támogassa őket céljaik, ambícióik megvalósításában és a fejlődésben.

További információ: www.otpbank.hu