Menü

Az OTP csoport

Az OTP Ingatlan Zrt. beruházásaihoz a biztos pénzügyi hátteret Magyarország egyik legnagyobb pénzügyi szolgáltatója, a Magyarországon kívül 11 országban jelenlévő OTP Bank és leányvállalatai biztosítják. Mindez a hazai és a régiós piacon is egyedülálló garanciát jelenthet partnereink és ügyfeleink számára. A stabil pénzügyi háttérnek köszönhetően hatékony támogatást biztosítunk vevőinknek, ha a lakásvásárláshoz hitel kívánnak felvenni.

Az OTP Csoport a kelet-közép-európai régió egyik leggyorsabban növekvő és egyik vezető pénzügyi csoportja, amely a kelet-közép-európai és közép-ázsiai régió 12 országában van jelen és több mint 41 000 munkavállalóval 17,5 millió ügyfélnek nyújt univerzális pénzügyi szolgáltatásokat. Európában is egyedülálló sikereit a régióban található központjának és 70 éves múltjának köszöntheti: jól érti ügyfelei igényeit, nyitott az innovációra, fejlődése kiszámítható, stabil működésen alapul.

Az OTP Ingatlan Zrt. megbízható partner: arra törekszik, hogy felkészült munkatársaival, korszerű informatikai fejlesztéseivel és modern, univerzális, egyben személyre szabható banki megoldásaival támogassa ügyfeleit céljaik elérésében.

További információ: www.otpbank.hu