Menü

Az OTP csoport

Az OTP Ingatlan Zrt. beruházásaihoz a biztos pénzügyi hátteret Magyarország legnagyobb pénzügyi szolgáltatója, a Magyarországon kívül a térségben további 10 országban jelenlévő OTP Bank és leányvállalatai biztosítják. Mindez a hazai és a régiós piacon is egyedülálló garanciát jelenthet partnereink és ügyfeleink számára, kiemelve, hogy a pénzügyi háttérnek köszönhetően a vevőink részére hatékony támogatást tudunk biztosítani a lakásvásárláshoz kapcsolódó hitelfelvétel esetére.

Az OTP Csoport Magyarország legnagyobb pénzügyi szolgáltató csoportja, amely napjainkban mintegy 16,3 millió ügyfél pénzügyi igényeire ad magas színvonalon megoldást több mint 1700 bankfiókjában,a legmodernebb elektronikus csatornákon, valamint ügynökökön keresztül. A 2000-es évek elején megkezdett nemzetközi terjeszkedés eredményeként az OTP Csoport ráadásul ma már meghatározó regionális szereplő a közép- és kelet-európai piacon is ; Magyarországon kívül a térség további 10 országában van jelen.

Az OTP Csoport versenyelőnye a környező országok fejlődésének hasonlóságán, sokrétű, komplex szolgáltatásainak színvonalán és ügyfeleinek bizalmán alapul. A Bankcsoport felelős szerepvállalással támogatja az emberi kapcsolatokat elmélyítő közösségépítést és a hátrányos helyzetűeket felkaroló esélyteremtést, a környezetünk védelmét. Az OTP Bankcsoport a működésében kulcsszerepet szán azoknak a tehetséges és elkötelezett dolgozóinknak, akik munkáját egyéni karrier célok kitűzésével ösztönzi, és a teljesítményükön alapuló versenyképes javadalmazással ismeri el.

A Bankcsoport küldetésének tekinti, hogy lakossági, vállalakozói és önkormányzati ügyfeleink nek teljes körű és kiemelkedő színvonalú pénzügyi szolgáltatásokkal álljon rendelkezésére. A Bankcsoport egységes és korszerű társaság-irányítási gyakorlata lehetővé teszi a meglévő tartalékok feltárását, az átlátható és prudens működést, valamint az alkotó kezdeményezések érvényesítését. Munkájuk sikerét igazolja a részvényesi érték és a jövedelmezőség folyamatos gyarapodása, magyarországi piaci részesedésük megőrzése és külföldi piaci részesedésük jelentős növelése.

Az OTP Bankcsoport stratégiájának fókuszában a részvényesi érték maximalizálása, Közép-Kelet-Európa leghatékonyabb, lakossági fókusszal rendelkező univerzális bankcsoportjának kialakítása áll. A Bankcsoport célja, hogy teljesítménye az európai élvonalhoz hasonlítva is kiemelkedő legyen; és az erre épülő lendületes növekedéssel, hatékony irányítással és üzemvitellel, továbbá felelős társadalmi szerepvállalással Közép- és Kelet Európa legkedveltebb univerzális bankcsoportjává váljon. Mivel az értékteremtési célok eléréséhez kulcsfontosságú a működési folyamatok racionalizálása és a költséghatékonyság növelése, így a csoporttagok közötti szinergiák kihasználása mind Magyarországon, mind a nemzetközi csoportban előnyt élvez.

További információ: www.otpbank.hu