Menü

Ingatlanfejlesztési tevékenység

Társaságunk üzletpolitikájában a legnagyobb hangsúlyt a saját kockázatra, értékesítési céllal történő lakóingatlanfejlesztés kapja.

Munkánk a fejlesztendő terület kiválasztásától a beruházás megszervezésén, a tervezésen és a kivitelezésen keresztül a használatbavételig (birtokbaadásig) majd a szavatossági időn belüli jótállás biztosításáig tart. A folyamatokat a program előkészítésekor kijelölt projektmenedzser irányítja és ellenőrzi. Követelmény a projektmenedzsereinkkel szemben, hogy a projekt a műszaki tervekben meghatározott paraméterekkel, határidőre és a beruházási programban jóváhagyott költségkereteken belül valósuljon meg. Társaságunk az értékesített ingatlanjait a garanciális időszakban folyamatosan ellenőrzi, és szükség esetén jótáll annak műszaki megfelelőségéért is.


Társaságunk ingatlanfejlesztési tevékenységének középpontjában a lakásépítés áll. Az egész országban építünk zártsorú belvárosi környezetben sokszintes társasházakat éppúgy, mint csendes kertvárosi környezetben néhány épületből álló lakóparkokat. Az alapítást követően évente átlagosan 400-500 lakást építettünk, amely napjainkig összesen 7500-7800 db megépített, illetve építés alatt lévő új otthont jelent a mintegy 120 ezer négyzetméternyi megvalósított intézményi, kereskedelmi, szolgáltató és irodaépületek mellett.

Az alaprajzi kialakításnál és a felszereltségben folyamatosan követjük a vásárlók igényét. Minden beruházásunknál korszerű építőanyagokat és technológiákat alkalmazunk. A műszaki fejlődés és az új épületenergetikai szabályozás társaságunk számára is igazi kihívást jelent. Arra törekszünk, hogy minden szempontból magas színvonalú, időtálló lakóingatlanokat valósítsunk meg olyan lokációkban, ahol a felépült ingatlanok értékállóságát hosszútávon is biztosítottnak látjuk.