Menü

Ingatlanfejlesztési tevékenység

Társaságunk fő tevékenységei között a legnagyobb hangsúlyt a saját kockázatra, értékesítési céllal megvalósított lakóingatlanfejlesztés kapja.

Munkánk a fejlesztendő terület kiválasztásától a beruházás megszervezésén, a tervezésen és a kivitelezésen keresztül a használatbavételig (birtokbaadásig) majd a szavatossági időn belüli biztosításáig tart. A folyamatokat az előkészítéstől a szavatossági időszak lejártáig a projektre dedikált ingatlanfejlesztési, műszaki, értékesítési és vevőszolgálati munkatársaink ellenőrzik.


Fejlesztéseink jellemzően a fővárosra koncentrálódnak, de vidéki nagyvárosok kiemelt lokációjú területei is fókuszba kerülhetnek. Portfoliónkban a zártsorú belvárosi, többszintes társasházak éppúgy előfordulnak, mint a kertvárosias környezetben megvalósított, egy vagy több épületből álló lakóparkok.

A lakások alaprajzi kialakítása, műszaki berendezései és  felszereltsége a piaci trendekkel együtt változik, folyamatosan reagálva a vásárlói igényekre. Valamennyi beruházásunknál korszerű építőanyagok és technológiák kerülnek alkalmazásra. Arra törekszünk, hogy minden szempontból magas színvonalú, időtálló lakóingatlanokat valósítsunk meg olyan helyszíneken, ahol az új otthonok értékállóságát hosszútávon is biztosítottnak látjuk.