Menü

Pénzügyi termékek

Ügyfeleink részére a vevői finanszírozást és a kapcsolódó pénzügyi termékeket az OTP Bank és leányvállalatai biztosítják.

Lakáscélú hitelek

A lakást vásárlók, illetve ingatlant bővítők, korszerűsítők részére a lakáscélú hiteleket az OTP Bankcsoport biztosítja.

Az OTP Ingatlan Zrt a vevői részére a finanszírozás lebonyolításában is segítséget tud nyújtani, így bizalommal forduljanak a projektértékesítőinkhez

Hitelekkel kapcsolatos további információk, illetve kalkulátorok.

BŐVEBBEN

OTP Lakáslízing

Az OTP Lakáslízing egy új és használt lakóingatlanok lízingelésével foglalkozó vállalat, mely lakossági, vállalkozói és önkormányzati ügyfelek részére kínál szolgáltatásokat.

Új építésű és használt lakások, irodák, kereskedelmi és ipari célú ingatlanok finanszírozását kínálja, de termékei között megtalálható a szabad felhasználású lízingkonstrukció is. Termékei forint mellett euróban is igényelhetőek, a maximális futamidő vállalkozásoknál 20, magánszemélyeknél 30 év is lehet.

Felhívjuk ügyfeleink szíves figyelmét, hogy 2018. június 15-től a NEM Honvédségi alkalmazottak részére történő szolgáltatásnyújtás mind az új, mind a használt lakások esetében átmenetileg felfüggesztésre került!

BŐVEBBEN

OTP Lakástakarék

Az OTP Lakástakarék, mint a lakástakarékpénztári piac egyik jelentős szerepű vállalata, állami támogatásra jogosító lakáscélú megtakarítási lehetőséget és lakáskölcsönt kínál.

Az OTP Lakástakarék számla olyan megtakarítási forma, amellyel a lakással kapcsolatos céljait tudja finanszírozni - vállalhatóan és a terhelést előre kiszámíthatóan - az állam hozzájárulásával

BŐVEBBEN

OTP Ingatlan Alapkezelő

Az OTP Ingatlan Alapkezelő egy kizárólag ingatlanalap kezelésére létrehozott vállalat, amely az OTP Ingatlanbefektetési Alap portfolióját menedzseli.

BŐVEBBEN