Menü

Pénzügyi termékek

Ügyfeleink részére a vevői finanszírozást és a kapcsolódó pénzügyi termékeket az OTP Bank és leányvállalatai biztosítják.

 

Lakáscélú hitelek

A lakást vásárlók, illetve ingatlant bővítők, korszerűsítők részére a lakáscélú hiteleket az OTP Bankcsoport biztosítja.

Az OTP Ingatlan Zrt a vevői részére a finanszírozás lebonyolításában is segítséget tud nyújtani, így bizalommal forduljanak a projektértékesítőinkhez.

Hitelekkel kapcsolatos további információk, illetve kalkulátorok.

BŐVEBBEN
 

Lakáscélú állami támogatások
Családok Otthonteremtési Kedvezménye (CSOK)

Az OTP Ingatlan Zrt által épített lakások beruházótól történő megvásárlása esetén lehetőség nyílik a kibővített Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK) által nyújtott lehetőségek és előnyök kihasználására, amellyel kapcsolatban részletes információt kaphat értékesítőnktől.

A CSOK igénylés feltételeiről, szabályairól

BŐVEBBEN
 

OTP Lakáslízing

Az OTP Lakáslízing egy új és használt lakóingatlanok lízingelésével foglalkozó vállalat, mely lakossági, vállalkozói és önkormányzati ügyfelek részére kínál szolgáltatásokat.

Új építésű és használt lakások, irodák, kereskedelmi és ipari célú ingatlanok finanszírozását kínálja, de termékei között megtalálható a szabad felhasználású lízingkonstrukció is. Termékei forint mellett euróban is igényelhetőek, a maximális futamidő vállalkozásoknál 20, magánszemélyeknél 30 év is lehet.

Felhívjuk ügyfeleink szíves figyelmét, hogy 2018. június 15-től a NEM Honvédségi alkalmazottak részére történő szolgáltatásnyújtás mind az új, mind a használt lakások esetében átmenetileg felfüggesztésre került!

BŐVEBBEN