Menü

Dorogi Zoltán

vezérigazgató

Felsőfokú tanulmányait a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán végezte, majd 1996-tól a CIB Bank kontrolling főosztályán elemzőként szerzett tapasztalatot. 2003-tól a CIB Bank Projektfinanszírozási és Szindikálási főosztályán lakásprojekt és irodafinanszírozási terület vezetője volt, 2011-ben a bank vagyongazdálkodási területén a lakóingatlan-hasznosítási terület kiépítésében, szakmai működésének megszervezésében és bonyolításában vett részt. 2012 áprilisától az MKB Bank Speciális Hitelezési Területének egyik ingatlanfinanszírozási osztályát irányította. 2015 januárjától a MARK Magyar Reorganizációs és Követeléskezelő Zrt. tranzakciós főosztályát vezette, majd 2016 júniusától a Szanálási Követeléskezelő Zrt. vezérigazgatója, az Igazgatóság elnöke lett. 2016 júliusától az MSZVK csoport vezérigazgató helyetteseként elsősorban az üzleti terület, valamint a pénzügyi és IT területek munkájának felügyeletét látta el. 2019 februárjától az OTP Ingatlan Zrt. vezérigazgató helyettesi, 2022 januárjától pedig vezérigazgatói posztját tölti be.

Juhász Ádám

gazdasági igazgató

Diplomáját 2008-ban a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Kar Számvitel szakán szerezte, melyet ugyanebben az évben Mérlegképes könyvelő szakképesítéssel egészített ki. 2014-óta a Magyar Könyvvizsgálói Kamara okleveles könyvvizsgálói képesítésével is rendelkezik. 2015-től a Nemzetgazdasági Minisztérium által regisztrált IFRS mérlegképes könyvelő. 2018. januárban ACCA Diploma in International Financial Reporting (dipIFR) nemzetközi oklevelet szerzett.

Pályakezdőként a Deloitte Könyvvizsgáló és Tanácsadó Kft.-nél helyezkedett el 2007-ben, ahol jelentős tapasztalatot szerzett a magyar és a nemzetközi számviteli szabályok szerint elkészített éves és konszolidált éves beszámolók könyvvizsgálatában. Számos IFRS áttéréssel kapcsolatos és IPO projektet vezetett tanácsadóként, 2018. júliusától az OTP Ingatlan Zrt. gazdasági igazgatója.

Raáb Roland Zoltán

ingatlanfejlesztési igazgató

Felsőfokú jogi diplomáját 2000-ben a PTE Jogi Karán, MBA diplomáját 2016-ban a BME Gazdasági Karán, pénzügy szakirányon szerezte. Pályakezdőként nemzetközi ügyfélkörrel rendelkező ügyvédi irodákban szerzett főként lakó- és egyéb ingatlanfejlesztési projektekkel és tranzakciókkal kapcsolatos tapasztalatot, a jogi szakvizsgát 2004-ben tette le. 2003-tól a Shikun & Binui nemzetközi ingatlanfejlesztő cég magyarországi ágánál általános vezető helyettes, több magyarországi lakó- és kereskedelmi ingatlanfejlesztési projekt, illetve befektetési tranzakció operatív irányítását, projektcégek ügyvezetését látta el. 2008-tól az ingatlanfejlesztéssel és tanácsadással foglalkozó osztrák Bondi Consult magyarországi ügyvezetője, ahol kereskedelmi ingatlanfejlesztések menedzsmentjével, valamint bankok és nemzetközi ingatlan befektetők számára nyújtott workout, illetve menedzsment tanácsadással foglalkozik. 2018-tól a Swietelsky Magyarország Kft. ingatlanfejlesztési tevékenységének vezetője, 2020-21 során Bécsben, a Bondi Consult osztrák cégénél, irodafejlesztési projekten szerez külföldi ingatlanfejlesztési tapasztalatot. Ingatlan értékbecslő végzettséggel rendelkezik, angol és német nyelven beszél. 2022 januárjától tölti be az OTP Ingatlan Zrt. ingatlanfejlesztési igazgatói posztját.

Szabó Dóra

értékesítési- és vagyonkezelési igazgató

2014-ben szerezte mesterdiplomáját a Budapesti Corvinus Egyetem pénzügy szakán, vállalati pénzügyekre specializálódva. Ezzel párhuzamosan nemzetközi diplomát szerzett a CEMS program keretében, melynek során több félévet töltött külföldön, Németországban és Szingapúrban.
Tanulmányai alatt gyakornokként kezdetben a bankszektorban helyezkedett el, majd az egyetem elvégzését követően a GE FMP program keretében a banki tervezés és elemzés, valamint a kockázatkezelés különböző területein dolgozott Európa több városában. Ezt követően egy évig vezető pénzügyi elemző pozícióban a GE okos épületek/okos világításra specializálódott üzletágában szerzett tapasztalatot. 2017 februárjában csatlakozott az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt. csapatához Asset Managerként. Vagyonkezelési feladatai mellett kezdetben csak a kisebb, majd néhány év elteltével a nagyobb volumenű, piaci értelemben is meghatározó ingatlan tranzakciókban vett részt, illetve ezzel páruzamosan több ingatlan fejlesztés előkészítését is aktívan támogatta. 2020 januárjában project manager pozícióban került az OTP Ingatlan Zrt.-hez, majd rövidesen Értékesítési és Vagyonszerzési igazgatóvá lépett elő.