Menü

Schlosser Alexa

vezérigazgató

Egyetemi tanulmányait a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen (Corvinus) végezte. Banki karrierjét a K&H Bank Nyrt. senior nagyvállalati és projektfinanszírozási kapcsolattartójaként kezdte. Ezt követően több éves nemzetközi ingatlanfinanszírozási tapasztalatra tett szert Bécsben,  az Unicredit Bank Austria Ag.-nél, mint country manager és szenior restrukturálási és workout szakértő. 2016. óta az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt.-nél ingatlangazdálkodási igazgató-helyettesként az üzleti terület szakmai irányításában vesz részt, ideértve a kezelt ingatlanvagyon aktív asset managementjének és az akvizíciós stratégiának a megvalósítását is. 2019. január óta az OTP Ingatlan Zrt. vezérigazgatója.

Dorogi Zoltán

vezérigazgató-helyettes

Felsőfokú tanulmányait a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán végezte, majd 1996-tól a CIB Bank kontrolling főosztályán elemzőként szerzett tapasztalatot. 2003-tól a CIB Bank Projektfinanszírozási és Szindikálási főosztályán lakásprojekt és irodafinanszírozási terület vezetője volt, 2011-ben a bank vagyongazdálkodási területén a lakóingatlan-hasznosítási terület kiépítésében, szakmai működésének megszervezésében és bonyolításában vett részt. 2012 áprilisától az MKB Bank Speciális Hitelezési Területének egyik ingatlanfinanszírozási osztályát irányította. 2015 januárjától a MARK Magyar Reorganizációs és Követeléskezelő Zrt. tranzakciós főosztályát vezette, majd 2016 júniusától a Szanálási Követeléskezelő Zrt. vezérigazgatója, az Igazgatóság elnöke lett. 2016 júliusától az MSZVK csoport vezérigazgató helyetteseként elsősorban az üzleti terület, valamint a pénzügyi és IT területek munkájának felügyeletét látta el. 2019 februárjától az OTP Ingatlan Zrt. vezérigazgató helyettese.

Juhász Ádám

gazdasági igazgató

Diplomáját 2008-ban a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Kar Számvitel szakán szerezte, melyet ugyanebben az évben Mérlegképes könyvelő szakképesítéssel egészített ki. 2014-óta a Magyar Könyvvizsgálói Kamara okleveles könyvvizsgálói képesítésével is rendelkezik. 2015-től a Nemzetgazdasági Minisztérium által regisztrált IFRS mérlegképes könyvelő. 2018. januárban ACCA Diploma in International Financial Reporting (dipIFR) nemzetközi oklevelet szerzett.

Pályakezdőként a Deloitte Könyvvizsgáló és Tanácsadó Kft.-nél helyezkedett el 2007-ben, ahol jelentős tapasztalatot szerzett a magyar és a nemzetközi számviteli szabályok szerint elkészített éves és konszolidált éves beszámolók könyvvizsgálatában. Számos IFRS áttéréssel kapcsolatos és IPO projektet vezetett tanácsadóként, 2018. júliusától az OTP Ingatlan Zrt. gazdasági igazgatója.

Szimler Szabolcs

értékesítési igazgató

Felsőfokú tanulmányait a Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi karán végezte angol nyelven, amely mellett 2004-től az ingatlan vagyonkezeléssel foglalkozó GPM KFT projekt menedzsereként szerzett tapasztalatot. 2006 és 2011 között a Gestor Csoport projekt menedzsere volt, amely keretében az ingatlanszakma számos területén tevékenykedett. 2011-től a Raiffeisen Property Holding International magyarországi leányvállalatában property menedzserként a Raiffeisen Bank Zrt. nem teljesítő hitelei mögötti nagyobb értékű ingatlanok kezelésével és üzemeltetésével foglalkozott, majd 2012-től az OTP Ingatlan Zrt. ingatlanhasznosítási és értékesítési vezetője.