Menü

Schlosser Alexa

vezérigazgató

Egyetemi tanulmányait a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen (Corvinus) végezte. Banki karrierjét a K&H Bank Nyrt. senior nagyvállalati és projektfinanszírozási kapcsolattartójaként kezdte. Ezt követően több éves nemzetközi ingatlanfinanszírozási tapasztalatra tett szert Bécsben,  az Unicredit Bank Austria Ag.-nél, mint country manager és szenior restrukturálási és workout szakértő. 2016. óta az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt.-nél ingatlangazdálkodási igazgató-helyettesként az üzleti terület szakmai irányításában vesz részt, ideértve a kezelt ingatlanvagyon aktív asset managementjének és az akvizíciós stratégiának a megvalósítását is. 2019. január óta az OTP Ingatlan Zrt. vezérigazgatója.

Dorogi Zoltán

vezérigazgató-helyettes

Felsőfokú tanulmányait a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán végezte, majd 1996-tól a CIB Bank kontrolling főosztályán elemzőként szerzett tapasztalatot. 2003-tól a CIB Bank Projektfinanszírozási és Szindikálási főosztályán lakásprojekt és irodafinanszírozási terület vezetője volt, 2011-ben a bank vagyongazdálkodási területén a lakóingatlan-hasznosítási terület kiépítésében, szakmai működésének megszervezésében és bonyolításában vett részt. 2012 áprilisától az MKB Bank Speciális Hitelezési Területének egyik ingatlanfinanszírozási osztályát irányította. 2015 januárjától a MARK Magyar Reorganizációs és Követeléskezelő Zrt. tranzakciós főosztályát vezette, majd 2016 júniusától a Szanálási Követeléskezelő Zrt. vezérigazgatója, az Igazgatóság elnöke lett. 2016 júliusától az MSZVK csoport vezérigazgató helyetteseként elsősorban az üzleti terület, valamint a pénzügyi és IT területek munkájának felügyeletét látta el. 2019 februárjától az OTP Ingatlan Zrt. vezérigazgató helyettese.

Juhász Ádám

gazdasági igazgató

Diplomáját 2008-ban a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Kar Számvitel szakán szerezte, melyet ugyanebben az évben Mérlegképes könyvelő szakképesítéssel egészített ki. 2014-óta a Magyar Könyvvizsgálói Kamara okleveles könyvvizsgálói képesítésével is rendelkezik. 2015-től a Nemzetgazdasági Minisztérium által regisztrált IFRS mérlegképes könyvelő. 2018. januárban ACCA Diploma in International Financial Reporting (dipIFR) nemzetközi oklevelet szerzett.

Pályakezdőként a Deloitte Könyvvizsgáló és Tanácsadó Kft.-nél helyezkedett el 2007-ben, ahol jelentős tapasztalatot szerzett a magyar és a nemzetközi számviteli szabályok szerint elkészített éves és konszolidált éves beszámolók könyvvizsgálatában. Számos IFRS áttéréssel kapcsolatos és IPO projektet vezetett tanácsadóként, 2018. júliusától az OTP Ingatlan Zrt. gazdasági igazgatója.