Menü

Ádány Tamás

vezérigazgató

Egyetemi tanulmányait a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen (Corvinus) végezte, majd a diploma megszerzését követően a PricewaterhouseCoopersnél helyezkedett el. Itt foglalkozott többek között könyvvizsgálattal, vagyonellenőrzéssel, továbbá üzleti- és ingatlan tanácsadással is. Ezzel párhuzamosan ingatlan értékbecslő szakképesítést szerzett a BME Mérnöktovábbképző Intézetében, ezt követően a Raiffeisen Banknál majd az FHB Banknál foglalkozott ingatlan-finanszírozással. 2011 óta az OTP Ingatlan Zrt. vezérigazgatója. Korábbi és jelenlegi munkája során nemzetközi tapasztalatokat is szerzett a CEE régió több országában is.

Pethes Olga

ingatlanfejlesztési igazgató

Felsőfokú tanulmányait az Ybl Miklós Műszaki Főiskolán végezte, ahol műszaki menedzser szakon diplomázott 1998-ban. 2000-ben a Zsigmond Király Líceumban mérlegképes könyvelői, majd az ÉTE Építőipari Továbbképző központban felsőfokú költségszakértő, valamint értékbecslő képesítést szerzett. 2003-ban felsőfokú képesítést szerzett a Budapesti Műszaki Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Karán, EU közbeszerzési tanácsadóként.

Tanulmányai után a Magyar Építő Rt.-nél munkahelyi mérnökként szerzett szakmai referenciákat kivitelezési területen, majd 2001-től az IHI Magyarország Rt.-nél tevékenykedett. 2003-tól dolgozik az OTP Ingatlan Zrt.-nél: 2006-tól a társaság előkészítési igazgatója, 2011-től pedig ingatlanfejlesztési igazgatója.

2013-ban az OTP Bank hazai és külföldi ingatlanfejlesztési tevékenységekben végzett munkája elismeréseként Fáy András Díjban részesült.

dr. Kocsa István

operatív vállalatirányítási igazgató

1994-ben végzett a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán, majd 1997-ben jogi szakvizsgát tett. 2003-ban a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem Európa tanulmányok szakán Európa szakértő diplomával egészítette ki jogi tanulmányait.

Szakmai pályafutását 1994-ben a Magyar Nemzeti Bank Általános jogi osztályán kezdte, majd a Nemzetközi bankjogi osztályon, jogtanácsosként folytatta karrierjét. 2001 és 2002 között a Gayer és Társai Ügyvédi Iroda jogi tanácsadója volt, majd 2002 májusában csatlakozott a Kereskedelmi és Hitelbank Rt.-hez, mint senior-jogtanácsos. 2004-től a K&H Lízingcsoport jogi igazgatóságát vezette, majd 2009-ben az üzleti-jogi szolgáltatások vezetőjeként csatlakozott a CIB Bank menedzsmentjéhez.

2011 augusztusától az OTP Ingatlan Zrt.-nél a jogi és vevőszolgálati területekért felelős igazgató. Emellett a2013-2018-as időszakban a Pénz-és Tőkepiaci Állandó Választott Bíróság bírája.

Nagy Gyula

gazdasági igazgató

Diplomáját 2003-ban, a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Karán szerezte, számvitel szakon, amit 2006-ban a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központjában okleveles könyvvizsgáló és adószakértő képesítéssel egészített ki; 2009 óta a Magyar Könyvvizsgálói Kamara tagjaként bejegyzett kamarai tag.

Pályakezdőként a Deloitte Könyvvizsgáló és Tanácsadó Kft.-nél helyezkedett el 2003-ban, ahol 2011-ben Senior Menedzserré nevezték ki. Részt vett multinacionális vállalatcsoportok Magyar Számviteli Törvény, IFRS, és US GAAP szerinti könyvvizsgálatában, számos átvilágítási és IPO projektet vezetett tanácsadóként. 2011-ben az OTP Bank Csoport könyvvizsgálatának vezető menedzsere lett, majd 2012-től az OTP Ingatlan Zrt. gazdasági igazgatója.