Az OTP Bank az önkormányzati bankszámla-vezetés terén is teljes körű szolgáltatást kínál ügyfeleinek.


Bankunk a pénzforgalmi számla mellett egyéb, a vonatkozó jogszabályok által lehetővé tett – a pénzforgalmi számlához kapcsolódó – alszámlákat, és egyéb fizetési számlákat is megnyitja és kezeli.

Az OTP Banknál Önkormányzata a következő devizanemekben vezethet devizaszámlát: USD, EUR, CHF, GBP, CAD, SEK, JPY, BGN, RUB, RON, HRK, RSD, AUD, CZK, PLN, NOK, TRY, CNY, DKK, ZAR (TRY, ZAR és CNY esetén valutaforgalmazás nem lehetséges).

Számlanyitás

A számlanyitás feltétele, hogy az önkormányzat jogállását előírásoknak megfelelően igazolja.

Hitelesített elektronikus számlakivonat

Igényeljen most hitelesített elektronikus számlakivonatot, amelyet az OTP Bank az önkormányzati ügyfelei számára is biztosít a forintban és a devizában vezetett bankszámlák forgalmáról!

Csoportos fizetések

A csoportos fizetési módok kiválóan alkalmasak az azonos jogcím alapján történő nagy tételszámú utalások teljesítésére, illetve a rendszeresen ismétlődő, nagy darabszámú követelések beszedésére, melyeket az önkormányzatok egyetlen bankon keresztül tudnak indítani.

Üzleti kártyák

Az OTP Bank üzleti kártyáit azon önkormányzati, illetve intézményi munkatársaknak ajánljuk, akik hazai, illetve külföldi utakat bonyolítanak le, valamint a konstrukciók rugalmassága folytán olyan munkatársaknak is, akik csak szűkebb felhasználási körre tartanak igényt.

Önkormányzati Kiskincstár

Az önkormányzati kiskincstári rendszer alkalmazásával követhetőbbé és tervezhetőbbé válik az intézmények pénzmozgása, a fel nem használt pénzeszközök koncentrációja könnyen megoldható, a helyi igényeknek megfelelően kamatoztatható a rendelkezésre álló szabad forrás, naprakész információ kapható a települési költségvetés mindenkori helyzetéről.

Hirdetmények, üzletszabályzatok, hasznos oldalak

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.