Számlavezetés

Az OTP Bank az önkormányzati bankszámla-vezetés terén is teljes körű szolgáltatást kínál ügyfeleinek.


Bankunk a pénzforgalmi számla mellett egyéb, a vonatkozó jogszabályok által lehetővé tett – a pénzforgalmi számlához kapcsolódó – alszámlákat, és egyéb fizetési számlákat is megnyitja és kezeli.

Az OTP Banknál Önkormányzata a következő devizanemekben vezethet devizaszámlát: USD, EUR, CHF, GBP, CAD, SEK, JPY, BGN, RUB, RON, HRK, RSD, AUD, CZK, PLN, NOK, TRY, CNY, DKK, ZAR (TRY, ZAR és CNY esetén valutaforgalmazás nem lehetséges).

Számlanyitás

A számlanyitás feltétele, hogy az önkormányzat jogállását előírásoknak megfelelően igazolja.

Megnézem a részleteket

Hitelesített elektronikus számlakivonat

Igényeljen most hitelesített elektronikus számlakivonatot, amelyet az OTP Bank az önkormányzati ügyfelei számára is biztosít a forintban és a devizában vezetett bankszámlák forgalmáról!

Megnézem a részleteket

Csoportos fizetések

A csoportos fizetési módok kiválóan alkalmasak az azonos jogcím alapján történő nagy tételszámú utalások teljesítésére, illetve a rendszeresen ismétlődő, nagy darabszámú követelések beszedésére, melyeket az önkormányzatok egyetlen bankon keresztül tudnak indítani.

Megnézem a részleteket

Üzleti kártyák

Az OTP Bank üzleti kártyáit azon önkormányzati, illetve intézményi munkatársaknak ajánljuk, akik hazai, illetve külföldi utakat bonyolítanak le, valamint a konstrukciók rugalmassága folytán olyan munkatársaknak is, akik csak szűkebb felhasználási körre tartanak igényt.

Megnézem a részleteket

Önkormányzati Kiskincstár

Az önkormányzati kiskincstári rendszer alkalmazásával követhetőbbé és tervezhetőbbé válik az intézmények pénzmozgása, a fel nem használt pénzeszközök koncentrációja könnyen megoldható, a helyi igényeknek megfelelően kamatoztatható a rendelkezésre álló szabad forrás, naprakész információ kapható a települési költségvetés mindenkori helyzetéről.

Megnézem a részleteket
Hirdetmények, üzletszabályzatok, hasznos oldalak

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az informacio@otpbank.hu e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.