Betéti konstrukcióinkat a lekötési időnek, valamint a betét összegének figyelembe vételével alakítottuk ki, lehetővé téve az átmenetileg szabad pénzeszközök kedvező feltételek melletti elhelyezését.

Betéttípusok

Bankunk a fix kamatozási módra többféle betételhelyezési lehetőséget kínál. (Fix kamatozás esetén a kamatláb mértéke a futamidő alatt nem változik.) A lekötött betétek aktuális kamatlábait a hirdetményben tesszük közzé.

Egyszeri lekötés

A betét lekötési időtartamának lejártával a betét összege visszavezetésre kerül arra a számlára, amelyről a betételhelyezés történt, a kamat összege azon a számlán kerül jóváírásra, amelyről a betételhelyezés történt, vagy amely számla erre a célra a megbízáson megjelölésre került.

Tőkésedő folyamatos lekötés

A betét fordulónapján az esedékes kamattal megnövelt tőkeösszeg az eredeti futamidőre a fordulónapon érvényes betétlekötési feltételek és kamatláb mellett, - figyelembe véve a betétösszeg nagyságának változása miatt esetleg bekövetkező kamatváltozást is - ismételten lekötésre kerül.

Folyamatos lekötésű betét

A betét fordulónapján bankunk az eredeti lekötési időtartamnak megfelelő időre (az újabb lekötés időpontjában érvényes kamatfeltételekkel) automatikusan újra leköti a betétet. Az esedékes kamat jóváírásra kerül azon a számlán, amelyről a betételhelyezés történt, vagy amely számla erre a célra a megbízáson megjelölésre került.

Fix összeggel növelt tőkésedő folyamatos lekötés

A betét fordulónapján az ügyfél által előre meghatározott, állandó összeggel és az esedékes kamattal megnövelt tőkeösszeg az eredeti futamidőre a fordulónapon érvényes betétlekötési feltételek és kamatláb mellett, figyelembe véve a betétösszeg nagyságának változása miatt esetleg bekövetkező kamatváltozást is ismételten lekötésre kerül. Csak forint lekötött betét esetében lehetséges.

Kapcsolatfelvétel

Keresse önkormányzati tanácsadó kollégáinkat!

Kérjük, a konstrukcióval kapcsolatos további kérdéseivel keresse fel az OTP Bank legközelebbi Vállalati Business Centrumában dolgozó önkormányzati tanácsadó kollégáinkat!

A hatályos hirdetményeket és üzletszabályzatokat a linkekre kattintva tekintheti meg.

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.