Betételhelyezés

Betéti konstrukcióinkat az önkormányzatok igényeihez igazodóan, a lekötési időnek, valamint a betét összegének figyelembe vételével alakítottuk ki, lehetővé téve átmenetileg szabad pénzeszközeik kedvező feltételek melletti elhelyezését.

Mit nyújt?

A lekötési időtartamok és kamatozás szabályai konstrukciónként eltérőek lehetnek:

Egyszeri lekötés

Ebben a konstrukcióban a betét időtartamának lejártával a betét összege és az elszámolt - változó, vagy fix mértékű - kamat visszavezetésre kerül általában arra a számlára, ahonnan a lekötés történt. Az egyszeri lekötés rövid távú szabad pénzeszközök lekötésére a legalkalmasabb.

Folyamatos lekötésű betét

A betét lejáratakor a bank az eredeti lekötési időtartamnak megfelelő időre (az újabb lekötés időpontjában érvényes kamatfeltételekkel) automatikusan újra leköti a betétet, ha a betéttulajdonos a lejáratig másként nem rendelkezik. E konstrukcióban fix és változó kamatozás mellett is elhelyezhetők betétek.

Tőkésedő folyamatos lekötés

A konstrukció lényegében megegyezik a folyamatos lekötésnél leírtakkal azzal az eltéréssel, hogy csak változó kamatozás, valamint 31-90 nap közötti lekötés alkalmazható, és a lejáratkor elszámolt kamat a lekötött összeget növeli. Ezt követően bankunk kamatos kamattal honorálja a betét lekötését.


Aktuális hirdetmény, üzletszabályzat

A megelőzően hatályos hirdetményeket és üzletszabályzatokat
a linkekre kattintva tekintheti meg.