Menü
 

Toldy 19

Az OTP Ingatlan Zrt. Budapest I. kerületének vízivárosi részén, a Budai Vár északi szélének közvetlen közelében egy igényes társasház építését kezdte meg. Az elkészült tervek alapján a csendes, nyugodt környezetben elhelyezkedő, kiváló adottságokkal rendelkező ingatlanon építendő társasház architektúrája jól illeszkedik majd a környező épületek építészeti arculatához, amelyben az elképzelt lakásméretek és lakásösszetétel, valamint a lakásokhoz tartozó parkoló szükséglet alapján 21 db lakás, 21 db tároló és összesen 45 db gépkocsi beálló kerül majd megépítésre.


A lakások DNY-i tájolással a Toldy Ferenc utcára néznek majd; átlagos alapterületük - erkély és terasz nélkül közel 85 m2 lesz. A földszinten lévő lakások – a főváros I. kerületében rendkívülinek mondhatóan - kertkapcsolatosak (a kertek mérete 25-74 m2 között alakul) lesznek, valamint tartozik majd hozzájuk egy nagyméretű terasz is.

A tervek szerint az épület az energiatudatos építészet jegyében valósul meg, a gazdaságosan üzemeltethető rendszerek és az épület kiváló hőtechnikai jellemzői által a rezsiköltségek várhatóan rendkívül alacsonyak lesznek.Lokáció:

A tervezett beruházás Budapest I. kerületének vízivárosi részén, a Budai Vár tövében, a megújuló Széll Kálmán tértől pár perces sétára, a Toldy Ferenc utca 19. szám alatt valósul meg. A könnyedén elérhető Mammut Bevásárlóközpont üzletein kívül a jól kiépült környezetnek köszönhetően a környéken több üzlet is kényelmes bevásárlási lehetőséget biztosít a környék lakói részére.

Megközelítés:

A Társaságunk által tervezett beruházás autóval és tömegközlekedéssel egyaránt megközelíthető. A pár perces sétára található Széll Kálmán téren számos tömegközlekedési eszköz elérhető, míg autóval a csekély forgalmú Toldy Ferenc utcán keresztül lesznek megközelíthetők a megvalósuló lakások.

Értékesítés:

A beruházás keretében megvalósuló lakások várhatóan 2020 II. negyedévében kerülnek átadásra, az értékesítés pedig a fejlesztés kezdetével párhuzamosan megkezdődött.

Amennyiben projektünk felkeltette érdeklődését, kérjük, hogy a regisztráljon oldalunkon annak érdekében, hogy értékesítő kollegánk felvehesse Önnel a kapcsolatot.