Menü

Tetris Ház 1. ütem

Az OTP Ingatlan Zrt. egy több ütemben megvalósuló nagyberuházás első ütemeként egy 3 lépcsőházból álló, 267 db lakást és 2 db üzlethelyiséget magában foglaló, egyedi megjelenésű, jövőbe mutató műszaki megoldásokat tartalmazó Társasház építését kezdte meg 2016 novemberben.

A Tetris Ház I. ütemében megvalósuló hatékony alaprajzi elrendezésű, kulcsrakész lakások többsége másfél-kétszobás, 48-60 m2 közötti alapterületű lesz, de a vevői igények teljes körű kielégítése érdekében az épületben megtalálhatók lesznek az egyszobás garzonok és a többgyerekes családoknak szánt négyszobás lakások is, míg a legfelső emeleten nagy tetőteraszos penthouse lakások épülnek. A változatos méretű lakások mindegyikéhez nagyméretű erkély vagy intim loggia tartozik.


Lokáció:

A tervezett beruházás Budapest XI kerületének, egy infrastrukturálisan jól kiépült, kiváló tömegközlekedési kapcsolatokkal rendelkező, a tervezett önkormányzati beruházásoknak köszönhetően dinamikusan fejlődő részén valósul meg. A megépülő lakóház szomszédságában egy újépítésű lakóház mellett a teljes rekonstrukción áteső remíz található, pár perces sétával viszont több bolt, illetve a Duna part is elérhető.

Megközelítés:

A Társaságunk által tervezett beruházás autóval és tömegközlekedéssel egyaránt kiválóan megközelíthető, több tömegközlekedési eszköz megállója érthető el pár perces sétával. A Mezőkövesd utca autóval a Fehérvári és a Szerémi út irányából egyaránt megközelíthető, míg a közelben megálló tömegközlekedési eszközök segítségével a Belváros mellett könnyedén elérhetők az egyetemek illetve a 4-es metró megállói is.

Értékesítés:

Amennyiben projektünk felkeltette érdeklődését, kérjük, hogy a regisztráljon oldalunkon annak érdekében, hogy értékesítő kollegánk felvehesse Önnel a kapcsolatot.