Menü

Somfa Liget 6. ütem

A Somfa Liget lakópark 5. ütemének folytatásaként megkezdődött a hatodik ütem kivitelezése. A két különálló épületből álló, egyenként 42 lakásos társasház a főváros X. kerületének közkedvelt újépítésű részén, csendes, nyugodt környezetben, a kis forgalmú, családi házakkal beépített Makk utcában található.

A belváros közelségének köszönhetően a Somfa Liget infrastrukturális ellátottsága kiváló: az Üllői út közelsége révén az autós megközelítése remek, a hármas metró megállói pár perces sétával elérhetőek.

A lakópark 84 új otthona egy időben kerül megépítésre, pince, földszint és 5 emeletes kialakításban. Az igényes, lifttel ellátott épületek földszintjén 5 db, az I-IV. emeleteken 8-8 db, az V. emeleten pedig 5 db magas színvonalon kivitelezett tetőteraszos penthouse lakás létesül.


Lokáció:

A Somfa Liget Lakópark 6. üteme a főváros X. kerületének közkedvelt újépítésű részén, csendes, nyugodt környezetben, a kis forgalmú, családi házakkal beépített Makk utcában található.

A belváros közelségének köszönhetően a Somfa Liget Lakópark infrastrukturális ellátottsága kiváló: az Üllői út közelsége révén az autós megközelítése remek, a hármas metró közelsége által pedig az Ecseri úti és Pöttyös utcai megállók mindössze 8-10 perces sétával elérhetőek.

A közelben lévő számos nagy bevásárlóközpontban - Europark, KÖKI Terminál valamint Corvin Pláza – egy helyen, egyszerűen és kényelmesen intézhetők a mindennapi teendők.

Mindemellett Budapest legnagyobb parkja, a - számos kikapcsolódási és sportolási lehetőséget is kínáló - Népliget közelsége tovább növeli az lakópark környezeti értékét.

Értékesítés:

Amennyiben projektünk felkeltette érdeklődését, kérjük, hogy a regisztráljon oldalunkon annak érdekében, hogy értékesítő kollegánk felvehesse Önnel a kapcsolatot.

Tekintse meg projektünk weboldalát