Menü

Olimpia Sétány

Az OTP Ingatlan Zrt. 2017 nyarára megépítette az 5.000nm-es területen megvalósult, 3 külön lépcsőházból álló, 201 darab lakás fejlesztését Győr, Sziget városrészének legfrekventáltabb területén.

Az Olimpia Sétány keretében megvalósult hatékony alaprajzi elrendezésű, kulcsrakész lakások többsége másfél-kétszobás, 43-65 m2 közötti alapterületű, de a vevői igények teljes körű kielégítése érdekében az épületben megtalálhatóak a többgyerekes családoknak szánt négyszobás lakások is, míg a legfelső emeleten nagy tetőteraszos penthouse lakások épültek.

A projekt értékesítettsége közel 100%-os, már csak néhány, jellemzően 80m2 alapterületű 4 szobás, családoknak ideális (CSOK) lakásunk maradt.


Lokáció:

Az OTP Ingatlan Zrt. lakóingatlan fejlesztésének egyik legnagyobb előnye a kiváló elhelyezkedése, a lakópark a hangulatos Simor János püspök tér szomszédságában, az Erkel Ferenc utca, Botond utca, Ecet utca által határolt, megújuló területen épül.

Az Olimpia Sétány Belváros közeli lokációjának köszönhetően az Olimpia Sétány infrastrukturális ellátottságakiváló, kitűnő elhelyezkedésének köszönhetően mind autóval, mind tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető. A közelben számos üzlet és szolgáltató egység található, melynek köszönhetően a mindennapi teendők is kényelmesen intézhetőek. Gépjárművel percek alatt, gyalogosan hosszabb sétával megközelíthető a legtöbb közintézmény, óvoda, iskola, orvosi rendelő.

Az Olimpia Sétány lakói számára kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak a szomszédos sportpályák, KRESZ-park, sétány és zöldterület, játszótér és Rába Quelle Gyógy, Termál és Élményfürdő is.

Értékesítés:

Amennyiben projektünk felkeltette érdeklődését, kérjük, hogy a regisztráljon oldalunkon annak érdekében, hogy értékesítő kollegánk felvehesse Önnel a kapcsolatot.

Tekintse meg projektünk weboldalát