Menü
 

Lelle Resort

Az OTP Ingatlan Zrt. egy balatonlellei fejlesztéssel folytatja a Balaton parti beruházásainak sorát. A közvetlen vízparti, egy hektáros területen megvalósuló fejlesztés keretében 151 db lakás, 151 db parkoló és 101 db tároló kerül megépítésre Balatonlellén, a Honvéd utca 50. szám alatti területen.

A tervek alapján a megvalósuló kulcsrakész lakások 44-90 m2 közötti alapterületűek lesznek; hatékony alaprajzi elrendezésüknek köszönhetően minden igényt kielégítenek majd.

A lokációból adódóan a tervezés során fokozott figyelmet kapott a balatoni panoráma biztosítása, illetve a megfelelő méretű erkélyek és teraszok kialakítása.

A gépkocsik elhelyezése mélygarázsban, földszinti fedett és felszíni parkolókban lesz megoldva.

A tervek szerint az épület az energiatudatos építészet jegyében valósul meg, a gazdaságosan üzemeltethető rendszerek és az épület kiváló hőtechnikai jellemzői által a rezsiköltségek várhatóan rendkívül alacsonyak lesznek.Lokáció:

A projekt az M7-es autópályáról közvetlen lehajtóval rendelkező, infrastrukturálisan jól kiépült, a déli part egyik legkedveltebb üdülőhelyének számító Balatonlellén valósul meg, közvetlenül a tó partján.


Megközelítés:

Balatonlelle autóval az M7-es autópályán Budapestről kb. 50 perc alatt érhető el, a Tihanyi komptól 10 perc, Siófoktól pedig 15 perc távolságnyira helyezkedik el. A balatonlellei távolsági busz megállója pár száz méterre található a megvalósuló lakásoktól.

Értékesítés:

A beruházás keretében megvalósuló lakások várhatóan 2018 IV. negyedévben kerülnek átadásra, az értékesítés a fejlesztés kezdetével párhuzamosan 2017. április elején megkezdődött.

Amennyiben projektünk felkeltette érdeklődését, kérjük, hogy a regisztráljon oldalunkon annak érdekében, hogy értékesítő kollegánk felvehesse Önnel a kapcsolatot.