Menü

Ingatlanszakértői tevékenység

Az OTP Ingatlan Zrt. a 2012-ben kialakított szakértői csapatán keresztül közreműködik az OTP Bank Csoport követelésbehajtási tevékenységében is. A több éves ingatlanpiaci és banki tapasztalattal rendelkező tanácsadó csapat szakértelme biztosítja, a döntések megfelelő szakmai előkészítettségét a nem teljesítő hitelek fedezetét képző ingatlanok vonatkozásában.


Az OTP Ingatlan Zrt. Ingatlanhasznosítási Osztálya professzionális szolgáltatást nyújt – többek között - irodákkal, szállodákkal, kereskedelmi és ipari ingatlanokkal kapcsolatos szaktanácsadásban, amelyek vonatkozásában a banki tevékenység támogatása keretében, a fedezeti ingatlanból való térülés lehetőségének vizsgálata keretében, teljes körű, műszaki, hatósági, hasznosíthatósági, szükség esetén restrukturálási vizsgálat készül, illetve javaslatot teszünk az egyes ingatlanok legjobb hasznosítására vonatkozóan is.

Az Ingatlanhasznosítási Osztály szolgáltatása minden olyan nagy értékű ingatlan tulajdonosának hozzáadott értéket jelenthet, aki valamilyen okból kifolyólag nem boldogul, vagy nem elégedett az ingatlanának hasznosításával, kihasználtságával, üzemeltetésének hatékonyságával.