Menü

Az OTP Bankcsoportban a professzionális ingatlanközvetítési tevékenységet az OTP Ingatlanpont Kft végzi.

Az OTP Bankcsoporthoz tartozó, teljes körű ingatlan megoldásokat kínáló OTP Ingatlanpont Kft. 2011-ben jött létre az OTP Fedezetkezelő Kft. jogutódjaként.

Az OTP Ingatlanpont célja Magyarország egyik legjelentősebb ingatlanközvetítőjévé válni, amely az OTP Bankcsoport adta alapok segítségével, hatékony működésre építve segít ügyfeleinek ingatlanokat eladni és venni. A közvetítő társaság kiemelten fontosnak tartja, hogy az eladók és a vevők ellentétes árérdekeit az aktuális piaci keretek között tartsa, s mindkét fél elégedettségére szolgáló üzlet jöhessen létre közreműködésükkel.

Víziójuk, hogy az OTP Ingatlanpont Magyarország legprofesszionálisabb és legmegbízhatóbb ingatlanközvetítőjévé váljanak, amelynél az ingatlanvétel és eladás egyszerű, átlátható, gyors és kényelmes folyamattá válik. Emellett céljuk, hogy aktívan segítsenek a bajba jutott adósokon azzal, hogy támogatják őket lakásuk eladásában és új otthonuk megtalálásában.

Az OTP Ingatlanpont munkatársai és partnerei jelentős részben egyedi, máshol nem elérhető ingatlanokat kínálnak az ingatlanpiacnak megfelelő aktuális árszinten, az OTP Bank által biztosított, kedvezményes és felelős hitelkonstrukciókkal. Kínálatukban túlnyomórészt piaci megbízású ingatlanok szerepelnek, de a portfólióban megtalálhatók még az OTP Csoport tulajdonában lévő használt és új építésű ingatlanok is. Az új építésű ingatlanok után érdeklődők több száz, azonnal vagy rövid időn belül költözhető új otthon közül választhatnak.

Tanácsadóik számára folyamatos képzést, támogatást biztosítanak, hogy mindig a lehető legfelkészültebbek legyenek. Az országos lefedettségű partnerhálózatban dolgozó, képzett ingatlanértékesítőik a klasszikus ingatlanközvetítés mellett a finanszírozásban is partnerek. Az értékesítők egyedi, a bankfiókokban elérhető konstrukcióknál kedvezőbb megoldást tudnak ajánlani a saját ingatlan-portfólióból választó ügyfeleknek. Az OTP Bankcsoport tulajdonában lévő ingatlanok finanszírozását érvényes értékbecslés gyorsítja.

Bővebb információ