Menü

Dagály Park 2. ütem

Az OTP Ingatlan Zrt, a többütemes Dagály Park fejlesztés keretében, egy összesen kb. 530 lakásból álló formabontó kialakítású épületegyüttest valósít meg modern műszaki megoldások alkalmazásával.

A közvetlenül a megújított Dagály Sétány mellett megvalósult első ütem keretében 120 hatékony elrendezésű, 32 m2 és 96 m2 közti alapterülettel rendelkező lakás épült. A lakások nagy része két- és háromszobás, de annak érdekében, hogy minden vevői igényt kielégíthessünk, választhatóak garzonlakások és nagyobb alapterületű négyszobás lakások is. A Dagály 2. ütemben 101 lakás épül.

A gépkocsik elhelyezése a mélygarázsban és a földszinten lesz biztosított, illetve ugyanitt kerülnek kialakításra az átlagosan 3 m2 közti területű tárolók is.

Jellemzők:

  • - különleges, egyedi külső megjelenés
  • - tágas, élhető terek: a lakásokat úgy terveztük meg, hogy a helyiségek tudatos kialakításával, optimális tájolásával ideális otthont biztosítsanak a leendő lakóknak
  • - nincs szükség klímára: a lakásokban padlófűtés- és mennyezet komfort hűtés-fűtés kerül kiépítésre
  • - a lakásokban lévő szobák többségének hőmérséklete egyedileg szabályozható
  • - megújuló energia: a fűtés-hűtés-melegvíz ellátásról modern és gazdaságos hőszivattyúk gondoskodnak
  • - alacsony fenntartási költség: az épület kiváló hőtechnikai értékkel bír, így a fenntartási költségek alacsonyan tarthatóak

Lokáció:

A Dagály Park, az OTP Ingatlan többütemes beruházása, a közkedvelt XIII. kerület dinamikusan fejlődő részén, közvetlenül a megújult Dagály Sétány mellett valósul meg. A beruházás környezete dinamikusan fejlődik, a közvetlen környezetében újépítésű lakóházak és irodaépületek találhatók. A beruházástól, a Dagály Sétányon keresztül, pár perces sétával elérhető a Duna-part és megújult Dagály Strandfürdő és Duna Aréna, de a tágabb környezetében megtalálható a mindig nyüzsgő Váci út irodafolyosó, és a kellemes kikapcsolódást és számos sportolási lehetőséget biztosító Margit-sziget is. A Dagály Park közúton és tömegközlekedéssel egyaránt kiválóan megközelíthető, az M3 metró Forgách utcai megállója, a 15-ös busz Dagály fürdő megállója, valamint a 115-ös busz Karikás Frigyes utcai megállója kb. 300m (cca. 3 perc séta) távolságra található.

Értékesítés:

Amennyiben projektünk felkeltette érdeklődését, kérjük, hogy a regisztráljon oldalunkon annak érdekében, hogy értékesítő kollegánk felvehesse Önnel a kapcsolatot.

Tekintse meg projektünk weboldalát