Menü
 

Csalogány 43

Az OTP Ingatlan Zrt. Buda szívében, a főváros I. és II. kerületének határán, a Széna tér szomszédságában egy igényes, többfunkciós társasház építését kezdte meg 2017 júliusában. A környék magas presztízse és az egyedülállóan jó tömegközlekedés igazi gyöngyszemmé teszi a társasházat. A gondos tervezői munka által az épület különleges homlokzata meghatározó lesz a környéken. Az elkészült tervek alapján 99 db lakás kerül megépítésre.

A lakók kényelmének érdekében az épület földszintjén egy nagy LIDL áruház, e fölött, az első emelet egészén, illetve a második emelet egy részén irodák kerülnek kialakításra. Az „U” alakú épületben 44-147 m2 közötti, nagy erkélyes, változatos alaprajzi elrendezésű, kényelmes lakások várják lakóikat.

A tervek szerint az épület az energiatudatos építészet jegyében valósul meg, a gazdaságosan üzemeltethető rendszerek és az épület kiváló hőtechnikai jellemzői által a rezsiköltségek várhatóan rendkívül alacsonyak lesznek.Lokáció:

A tervezett beruházás Budapest II. kerületének vízivárosi részén, a Budai Vár közelében, a megújult Széll Kálmán tértől pár perces sétára, a Csalogány utca 43. szám alatt valósul meg. A könnyedén elérhető Mammut Bevásárlóközpont üzletein kívül a jól kiépült környezetnek köszönhetően a környéken több üzlet is kényelmes bevásárlási lehetőséget biztosít a környék lakói részére. A Duna part pár perc sétával elérhető, az utcából egyedülálló kilátás nyílik a Parlamentre.


Megközelítés:

A Társaságunk által tervezett beruházás autóval és tömegközlekedéssel egyaránt megközelíthető. A szomszédos Széna téren és a pár perces sétára található Széll Kálmán téren számos tömegközlekedési eszköz elérhető, míg autóval a legegyszerűbben a Csalogány utcán keresztül lesznek megközelíthetők a megvalósuló lakások.

Értékesítés:

A beruházás keretében megvalósuló lakások várhatóan 2020 II. negyedévében kerülnek átadásra.

Amennyiben projektünk felkeltette érdeklődését, kérjük, hogy a regisztráljon oldalunkon annak érdekében, hogy hogy értékesítő kollegánk felvehesse Önnel a kapcsolatot.