OTP Global Markets

sample

Az OTP Bank global markets területe széles termék választékkal várja ügyfeleit, valamint leendő ügyfeleit. Termékeinket, illetőleg azok leírását az Global Markets Előzetes Tájékoztató Hirdetmény – az OTP Bank Nyrt. Global Markets Igazgatósága által értékesített egyes pénzügyi eszközök és befektetési szolgáltatások című tájékoztató anyagban találja meg.

 
Tel.: +36 1 288 7558
Cím: 1131 Bp. Babér u. 9.
E-mail: globalmarkets@otpbank.hu
Részletek

OTP Private Banking

sample

Az OTP Private Banking Magyarországon piacvezető szolgáltatásának keretei között a nagyobb megtakarítással rendelkező ügyfeleinek kínál magas szintű, személyre szabott szolgáltatást. Személyes tanácsadó segíti az ügyfeleket vagyoni helyzetük optimalizálásában, illetve biztosítja az egyedi igényekhez igazodó, diszkrét banki ügyintézés lehetőségét.

 
Tel.: +36 1 366 6728
Cím: 1876 Budapest
E-mail: privatbank@otpbank.hu
Részletek

OTP Alapkezelő

sample

Az OTP Alapkezelő a legnagyobb intézményi befektető, egyben a legtőkeerősebb, kizárólagosan vagyonkezeléssel foglalkozó szervezet a magyar piacon, piacvezető pozícióját az elmúlt években is megőrizte. A lakossági befektetők részére kibocsátott több mint 50 befektetési alap a befektetési lehetőségek széles körét fogja át.

 
Fax: +36 1 412 8399
Cím.: 1876 Budapest
E-mail: levelek@otpalap.hu
Részletek