Új együttműködés a hatékony generációváltásért

Új együttműködés a hatékony generációváltásért

Publikálva: 2024. május 9. private banking

A korábbiaknál is jobban testreszabottá tehetjük a családoknak szánt, a generációváltást támogató pénzügyi szolgáltatásainkat azzal, hogy csatlakoztunk a Grémium az Utódlásért Egyesülethez.

Akár készülünk rá, akár a nem, előbb-utóbb minden családban eljön az a pillanat, mikor foglalkozni kell a generációváltás kérdésével. A családokon belüli gördülékeny vagyontranszfer az OTP Bank számára túlmutat az üzleti tényezőkön: a családi cégek hatékony működésének és az elmúlt évtizedekben kialakított – nem csak gazdasági – értékek megőrzése miatt társadalmi felelősségünk is, hogy támogassuk a generációváltás folyamatát. Ezért is csatlakoztunk a Grémium az Utódlásért Egyesülethez, hiszen az utódlásmenedzsmenttel foglalkozó egyesülettel kötött együttműködés új lehetőségeket nyithat számunkra e folyamatok támogatásában.

„A kooperációnak köszönhetően még hatékonyabban tudunk majd igazodni ügyfeleink igényeihez, a korábbinál is testreszabottabbá téve a családoknak szánt pénzügyi szolgáltatásainkat, amelyeket az ügyfeleink – az egyéni kiszolgálás mellett – egyre inkább igényelnek” – fogalmazott Bozsogi Tamás, az OTP Private Banking vezetője.

Hozzátette: ebbe a kategóriába tartozik a családi vagyonkezelési szolgáltatásunk, és természetesen a bizalmi vagyonkezelés is, amellyel családon belüli egyet nem értés esetén is garantálható a generációkon átívelő pénzügyi stabilitás.

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.