Partnerségi együttműködésre lépett az OTP Private Banking és a BÁV

Publikálva: 2024. április 24. private banking

Tovább fejleszti vagyonkezeléshez kapcsolódó szolgáltatásait az OTP Private Banking: a BÁV ART Aukciósházzal kialakított stratégiai partnerség részeként még átfogóbbá tette műkincspiaci szakértelmét.

Az OTP Private Banking több ismert galériával és műtárgyszakértővel is kapcsolatban van, most pedig a BÁV ART Aukciósházzal lépett stratégiai partnerségre, hogy ügyfeleinek műkincspiaci kérdésekben is a rendelkezésére állhasson.

„Egyre több ügyfelünk fordul hozzánk kérdéseivel arról, hogy hogyan léphetne be a műkincspiacra akár gyűjtőként, akár befektetőként. Annak érdekében, hogy elkerülhessék a kellemetlen meglepetéseket, szakértő és megbízható segítségre van szükségük, ahhoz hasonlóan, amit a vagyonuk gondozásához kapnak” – mondta Bozsogi Tamás, az OTP Private Banking vezetője.

„A pénz- és tőkepiacok mellett egyre több befektető nyit ma már a műkincsek irányába. A BÁV kutatásain alapuló műtárgy befektetési index folyamatosan növekvő érdeklődést jelez. Az érdeklődés kiemelt célpontjai a festmények, valamint az aranyékszerek és órák, de a műkincspiac minden területén kínálja szakértelmét a BÁV az OTP Private Banking ügyfeleinek” – mutatott rá Majtényi Kálmán, a BÁV Zrt. igazgatóságának tagja.

Az OTP Private Banking már más galériával is kötött hasonló együttműködést, a fenti megállapodás keretében pedig az OTP Private Banking ügyfelei számíthatnak a BÁV értékbecslési és eredetiségvizsgálati támogatására is, legyen szó műkincseladásról vagy -vételről. Igény esetén egyéni konzultációt, valamint támogatást is kérhetnek egy személyre szabott gyűjtemény felépítéséhez. A BÁV több területen, így a műtárgyakon túl, festmények, ékszerek, órák eladásában és megvásárlásában is nyújthat számukra tanácsadást, akár a határokon belüli, akár azokon túli tranzakcióról van szó. A BÁV ART Aukciósház biztosítja a vételi megbízás, illetve a telefonos licitálás lehetőségét is saját aukcióin az OTP Private Banking ügyfeleinek.

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.