Az OTP Életjáradék Ingatlanbefektető Zrt., mint az OTP Csoport tagja 2005. december 23. napján történő megalakulását követően napjainkban széleskörű ingatlanüzemeltetési és ingatlanhasznosítási tevékenységet folytat.

A Társaság megalakulása idején kitűzött elsődleges célja a magánszemélyekkel kötött életjáradéki szerződések útján történő ingatlanportfolió kialakítása volt, de az időközben megváltozott jogszabályi háttér, valamint a gazdasági környezethez és a piaci viszonyokhoz való rugalmas alkalmazkodás a Társaságot arra késztette, hogy a kezdeti célok helyett újabb célkitűzéseket fogalmazzon meg, így vált mára a Társaság fő tevékenységévé a tulajdonában álló ingatlanok üzemeltetése, bérbeadása és hasznosítása.

2015. január 1. napját követően - a biztosítási tevékenységről szóló 2014. évi LXXXVIII. törvény 2014. évi módosítása értelmében - életjáradéki szolgáltatást már csak biztosítótársaság nyújthat.
Tekintettel arra, hogy a Társaság nem biztosítótársaság, így új szerződés megkötésére engedéllyel nem rendelkezik, ezért a korábbi Életjáradék Programját az erre vonatkozó jogszabályi lehetőség hiányában szünetelteti, azaz új életjáradéki szerződés kötésére a Társaságnál nincs lehetőség.

OTP Életjáradék Ingatlanbefektető Zrt. adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatóját ide kattintva tudja letölteni.

Kapcsolat

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.