Lezárult az Amixa Nyrt. részvényeire vonatkozó kötelező nyilvános vételi ajánlat

Publikálva: 2023. július 26. vételi ajánlat

Az Amixa Holding Nyrt. (székhely: 1118 Budapest, Pannonhalmi út 36-38.; a továbbiakban „Társaság”) a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvény (a továbbiakban „Tpt.”) alapján fennálló rendkívüli tájékoztatási kötelezettségének az alábbiakban tesz eleget.

A Társaság korábban közzétette, hogy az E-MILORG Kereskedelmi Kft. (székhelye: 1037 Budapest, Bécsi út 271.; a továbbiakban: „Ajánlattevő”), mint kijelölt ajánlattevő a Tpt. 68. §-a szerinti kötelező nyilvános vételi ajánlatot tett a Társaság által kibocsátott valamennyi, egyenként 20 HUF névértékű, AMIXA Holding Nyrt. törzsrészvény (HU0000198668) vonatkozásában, és amely kötelező nyilvános vételi ajánlatot a Magyar Nemzeti Bank 2023. június 21. napján kelt H-KE-III-323/2023. számú határozatával jóváhagyott (a továbbiakban: „Ajánlat”).

Tájékoztatjuk a tisztelt Befektetőket, hogy a kötelező nyilvános vételi ajánlattételi eljárás 2023. július 25-én lezárult.

A Társaság tájékoztatást kapott arról, hogy az Ajánlattevő részére a nyilvános vételi ajánlattételi eljárás keretében egyetlen AMIXA Holding Nyrt. törzsrészvény tekintetében sem tettek érvényes elfogadó nyilatkozatot.

Ennek megfelelően az Ajánlattevő, a K-Consultor Hungary Zrt., valamint a Valorum Kft. együttes befolyása 16,04% maradt, amelyből az Ajánlattevő közvetlen befolyása 8,02%, a K-Consultor Hungary Zrt. közvetlen befolyása 4,01%, míg a Valorum Kft. közvetlen befolyása 4,01% maradt.

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.