OTP Global Markets Podcast: Befektetésekről mindenkinek - alfától az omegáig

Publikálva: 2024. április 16. podcast

Érdekli a befektetések világa? Szektorok, eszközosztályok és régiók? Hallgatna izgalmas beszélgetéseket a témáról? Magabiztosabbá szeretne válni a pénzügyek területén?
Akkor az OTP Global Markets podcastja Önnek szól. Tőkepiaci és privátbanki szakértőinkkel górcső alá vesszük az aktuális makrogazdasági eseményeket, a tőzsde- és pénzpiaci történéseket, és beszélgetünk általában a befektetésekről is – alfától az omegáig.

Makrogazdasági és tőkepiaci kitekintő

2024. április 16. 15:00

Befektetési Stratégia 2024 – második negyedév

Mire számíthatunk 2024 második negyedévében a pénz- és tőkepiacokon? Milyen piacbefolyásoló tendenciákra és eseményekre érdemes odafigyelni befektetői szemmel? Az OTP Bank idei második negyedéves Befektetési Stratégiájáról Sándor Dávid, az OTP Global Markets Multi-Asset Elemzési osztályának vezetője és Tardos Gergely, az OTP Bank Elemzési Központjának vezetője beszélget Gede Balázzsal, a Millásreggeli műsorvezetőjével. A beszélgetést 2024 április 9-én rögzítettük.

Kelet-Közép-Európa blue chipjei egy kalapban

2024. április 8. 09:45

A régió 7 tőzsdéjének legnagyobb forgalmú és kapitalizációjú részvényei egy csomagban váltak elérhetővé a befektetők számára az OTP CETOP ETF bevezetésével. De mi az az ETF, kik vásárolhatnak benne részesedést és miért lehet izgalmas számukra ez a befektetés? Erről beszélgetett Fazekas Gábor, az OTP Global Markets igazgatója Turner Tibor, az OTP Alapkezelő vezérigazgató-helyettese, Varga Balázs Attila, a Budapesti Értéktőzsde igazgatója. valamint Gede Balázs, a Millásreggeli gazdasági újságírója.

Jó befektetés-e egy luxusingatlan?

2024. március 27. 15:20

Mitől lesz ma Magyarországon egy ingatlan luxuskategóriás? Megéri-e ebben a piaci helyzetben ebbe fektetni, és mekkora hozam várható? Érdemes lehet akár jelzáloghitelt is felvenni a vásárláshoz? Erről beszélgetett Balla Ákos, a Barnes vezetője, Lipták Zsuzsa, az OTP Otthon vezetője, Bozsogi Tamás, az OTP Private Banking vezetője, valamint Gede Balázs, a Millásreggeli gazdasági újságírója.

Mit keresnek állatok a tőzsdén?

2024. március 12. 10:00

A tőzsdei szleng számos állathasonlatot alkalmaz a befektetői viselkedések, illetve a piaci környezet jellemzésére. De pontosan mit jelent a medve- és a bikapiac, kik az igazi farkasok és hogy viselkednek a szarvasok a befektetések világában? Ezekre a kérdésekre kereste a választ az OTP Global Markets podcast-sorozatának legutóbbi epizódjában Végh Richárd, a Budapesti Értéktőzsde vezérigazgatója, Csillag Zsigmond, az OTP Global Markets osztályvezetője, valamint Gede Balázs, a Millásreggeli gazdasági újságírója.

Több száz milliárd forint állampapírokból

2024. február 5. 11:20

A lakossági állampapírok kamatára és a lejárt állampapírok után több mint ezer milliárd forintot fizet ki az állam idén az első negyedévben az érintetteknek. De miként használhatják fel optimálisan ezt a pénzt azok, akik újabb befektetésben gondolkodnak, és hogyan segíthetnek ebben az OTP Private Banking modellportfóliói? Erről beszélgetett Bozsogi Tamás, az OTP Private Banking vezetője, Dinnyés István, az OTP Global Markets osztályvezetője és Gede Balázs, a Millásreggeli gazdasági újságírója.

Makrogazdasági és tőkepiaci kitekintő

2024-es Befektetési Stratégia

2024. január 24. 17:15

Hogyan tovább 2024-ben? Milyen piacbefolyásoló tendenciákra és eseményekre érdemes idén odafigyelni befektetői szemmel? Milyenek a pénz- és tőkepiaci kilátások? Az OTP Bank idei Befektetési Stratégiájáról Sándor Dávid, az OTP Global Markets Multi-Asset Elemzési osztályának vezetője és Tardos Gergely, az OTP Bank Elemzési Központjának vezetője beszélget Gede Balázzsal, a Millásreggeli műsorvezetőjével. A beszélgetést 2024 január 18-án rögzítettük.

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.