Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat!

A site (a www.otphp.hu szerveren elérhető internet szolgáltatás) vagy bármely oldala megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg weboldalainkat!


Szerzői jog

Az OTP Hungaro-Projekt Kft. weboldalai, az azon található minden képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt állnak, azok bármilyen formában történő felhasználása a személyes használatot meghaladó mértékben kizárólag az OTP Hungaro-Projekt Kft. kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.


Információk

Az OTP Hungaro-Projekt Kft. weboldalain megjelenő információk, adatok, feltételek kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért az OTP Hungaro-Projekt Kft. felelősséget nem vállal.

Az OTP Hungaro-Projekt Kft. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.


A személyes adatok és a banktitok védelme

Az OTP Hungaro-Projekt Kft. bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja az OTP Hungaro-Projekt Kft.-hez, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt az OTP Hungaro-Projekt Kft. - az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig - nyilvántartsa és kezelje.

Az OTP Hungaro-Projekt Kft. az Interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezeli, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.


Impresszum

Szolgáltató: OTP Hungaro-Projekt Kft.
Ügyvezető igazgató: Vulcz László
Székhely: 1134 Budapest, Dévai utca 26-28., IV. emelet
Tel.: +36 1 412-3520
Fax: +36 1 238-0981
Adószám: 12883668-241
Kérdések, vélemények